Wielkie powietrzne show w 2014 roku w Gdyni

Opinie do artykułu: Wielkie powietrzne show w 2014 roku w Gdyni.

Red Bull Air Race, największe lotnicze widowisko na świecie, wraca po czteroletniej przerwie. Gdynia będzie jedynym miastem w Polsce wśród trzech na świecie, w którym pod koniec lipca 2014 roku odbędą się międzynarodowe mistrzostwa podniebnych akrobacji.Na tę wiadomość czekało mnóstwo fanów lotnictwa i akrobacji powietrznych. 8 października 2013 roku w Malezji organizatorzy Red Bull Air Race World Championship ogłosili, że impreza powróci w wielkim stylu. Prawdziwe powody do radości powinni ...
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

moje skarpety od tygodnia stoją po grzejnikiem rano jest mi łatwiej je ubrać
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

I tu ciekawostka, bo w Gdańsku ubywa.

ludność Gdańska, 1986 468 432, 2012 - 460 427
ludność Gdynia, 1986 248 214, 2012 - 248 726

widać, że czytasz Gazetę Wybiórczą, ja kiedyś czytałem.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 5

już trzech pilotów z meksyku awizuje swoje przybycie javier wtyłekkopanos alejandro gracias muchas za darmos w ryjokopanos i alvaro butelkos

design w postaci czerwonych odlotowo-wymiatających spodni które miał na festiwalu
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 3

szykuje się wielki powrót meksykańskich.....pilotów
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 6

Będą z Chin

ale do odbiorników TV
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

nie trzy tylko sześć gdynia będzie jednym z sześciu miast po abu zabi (emiraty arabskie)kuala lampur(malezja)ascot(wielka brytania)dallas/las vegas(usa)i kunshan(chiny)i to nie zasługa miasta tylko firmy red bull
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 4

poszło w świat

uwierzcie że to nie miasto gdynia za przewodnictwem obecnego(wybory 2014)prezydenta organizuje ten show to red bull wybrał to miejsce na ten ekstremalny pokaz przecież ta plaża jest idealna do takich mrożących krew w żyłach scen (pobicie meksykanów)itp..
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 5

Cos sie budzi...

Obecnie budują Mariotta koło Sea Towers, a niedawno otwarto Ibisa (który jest w sumie w Redzie, ale nazywa się Ibis Styles Gdynia)

Red Bull wybrał Gdynię bo
- Wojciech Szczurek
- design
- modernizm
- emanacja polskości
- Joanna Grajter
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 0

jesteś głupszy, niż ustawa przewiduje, to Gdynia własnie nie chce metropolii

dzięki temu skutecznie hamuje rozwój 3-city....no ale macie Szczurka, co zamiast budować, zorganizował wam show:):):):):):) a łudziłem się, że Gdynia to miasto mądrych ludzi.....zaściankowość bije od Gdyni na kilometr, na setki kilometrów..wiele lat temu wyjechałem i widzę, że to było najlepsze, co mogłem zrobić bo jest coraz gorzej...
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 9

kto wybrał?...a dlaczego niedźwiedź robi kupę w lesie?

co za głupoty tutaj czytam,
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 4

wiecie co, jak tak czytam posty niektórych mieszkańców Gdyni, to jestem na 100% przekonany

że poza Gdynią nigdzie jeszcze nie byli a jako, że znam to miasto i całe 3-city dobrze i z racji wykonywanego zawodu mam już i Polskę i Europę zjeżdżone to powiem, że niczym szczególnym Gdynia się nie wyróżnia, typowa polska normalność nic więcej, nic mniej.
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 13

hehehhehe...Szczurek zamiast budować drogi załatwia SHOW!!!!

o Boże czy w Gdyni mieszkają jacyś poważni mieszkańcy??
Pan Prezydent załatwił show....hahahhaha....uśmiałem się do łez....
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 13

w red bull bardzo spodobały się czerwone odlotowe spodnie które miał na sobie pan prezydent podczas festiwalu filmów
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

pozdrawiam nielicznych d*powłazów i wazeliniarzy z urzędu miasta

on w tym pazurów nie maczał
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 3

Zwłaszcza że...

Matka siedzi z tyłu! Tak powiedział!!!