Wielkie rozczarowanie!!!!!!!!!!
Restauracja???? Bar szybkiej obsługi raczej!!!!! Zamówiliśmy z narzeczonym dużą pizzę mięsną/farmerską (pół na pół) i jakież było nasze zaskoczenie, gdy zamiast wieprzowiny i wołowiny była mielonka z kminkiem, pokrojona w kosteczkę a zamiast kurczaka grillowanego - jakaś kruszonka z mięsa (?) niewiadomego pochodzenia, którą pani kelnerka, zapytana gdzie jest kurczak?, wskazała czubkiem noża.
Pizza była letnia, prawie bez sosu. Z całym szacunkiem, ale suchą bułkę z mielonką to ja mogę zjeść na biwaku pod namiotem. - a nie w restauracji. Skoro określają się mianem RESTAURACJI, to wypadałoby zachować standardy jakie tam obowiązują a nie podawać jedzenie jak z podrzędnej budy przy drodze. Chociaż tam czasem bywa lepsze...I to za jakie pieniądze!
I niewiele pomoże pisanie przez kelnerki na rachunku "Miłego wieczoru :)"
Pizza była letnia, prawie bez sosu. Z całym szacunkiem, ale suchą bułkę z mielonką to ja mogę zjeść na biwaku pod namiotem. - a nie w restauracji. Skoro określają się mianem RESTAURACJI, to wypadałoby zachować standardy jakie tam obowiązują a nie podawać jedzenie jak z podrzędnej budy przy drodze. Chociaż tam czasem bywa lepsze...I to za jakie pieniądze!
I niewiele pomoże pisanie przez kelnerki na rachunku "Miłego wieczoru :)"