Wielkopolska 26

Lokalizacja inwestycji zapewnia szybki dojazd do centrum Gdańska oraz Trójmiejskiej Obwodnicy, a jednocześnie pozwala odpocząć od gwaru miasta w spokojnym otoczeniu, niedaleko terenów rekreacyjnych. W pobliżu znajdują się ścieżki rowerowe czy zagospodarowane pod kątem sportowym akweny retencyjne.

W ramach osiedla powstaną cztery pięciokondygnacyjne budynki wielorodzinne, pierwszy z nich ...
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Z tym prądem to jest tak, że dumnie się obnosili, że prąd już jest. Jak pociągnąłem ich za język okazało się, że budowlany ;) miesiąc temu hala garażowa nie była gotowa, a korytarze jeszcze były wykańczane. Liczniki są, ale tylko "robocze", jakby ktoś chciał wejść z remontem.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

?
2018-02-27 08:45:46
A moze zrezygnowaly z innych powodow
z tego co słyszałem nie załapały się na Mdm

Tego nikt dokladnie nie potrafi okreslic kiedy bedzie odbiór jak bedzie w maju to pół sukcesu?
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

To kiedy jest dokładnie odbiór

Ostatnie wiadomości są takie że 2 blok będzie opóźniony o 2 miesiące
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Kupie mieszkanie na parterze 1 lub 2 blok 45m
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3

czy deweloper coś mówił dlaczego nie ma wody i prądu ? Czy budynek 1 ma zrobione już korytarze i oddana hale garażowa i załozone liczniki ?

tak

na logikę raczej nie będą pisali, że nie będziemy przestrzegać terminów i będziemy olewać klientów, nie mówiąc im całej prawdy.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

cytat ze strony od inwestora :

Chcemy, aby nasi klienci kupujący od nas gotowe mieszkania byli w pełni usatysfakcjonowani, dlatego ogromną wagę przykładamy zarówno do realizacji naszych inwestycji jak i kontaktów z ich użytkownikami.

Słabo z tą satyfakcją

czytając tak różne opinie nawet na tym forum, to nic dziwnego, że zrezygnowały
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Dwie osoby, które zrezygnowały znam i wiem, że nie dostały kredytu. Reszta osób nie wiem z jakich powodów zrezygnowała.

przy odbiorach zalecam również skorzystanie z usług niezależnego eksperta budowlanego. Nie mam również dobrych wieści dla osób, które dokonały przedobioru - prawdopodobnie od tego momentu już same będą musiały ponosić wszelkie opłaty za lokal...

Hej wszystkie media będą dopiero po tym jak nadzór budowlany odbierze budynek, w umowie nie ma sprecyzowanej daty odbioru... jest tylko data zakończenia i termin przeniesienia własności, także dopiero po tym terminie będzie można występować o ewentualne roszczenia, ale oby nie było już więcej żadnego poślizgu...

A moze zrezygnowaly z innych powodow

są znów dostępne, bo osoby, które je zarezerwowały nie dostały zgody banków na kredyt

Jakimś dziwnym trafem mieszkania z 2 i 3 bloku pojawiły się na sprzedaż a były wszystkie sprzedane z informacji na stronie dewlopera jakiś czas temu?

Dlatego większość z nas tych mieszkań nie odebrała i odbierze dopiero w kwietniu po decyzji Inspektora Budowlanego.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

1 BLOK
Nie ma wody, nie ma prądu jakies jaja się dzieją na tej budowie. Wody to na pewno aż do kwietnia nie będzie. Nie wiem co tu już robić, ta cała budowa idzie jak krew z nosa. Jeśli są tu jacyś kupcy z 1szego bloku to proszę o kontakt jak u was sprawa wygląda : alicjanina@gmail.com
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 6

Na 4 budynek umowy mają być podpisywane - marzec/kwiecień.

Umowy na 3 i 4 blok czy ktoś już podpisywał a jak nie to trzeba być czujny z tymi terminami odbiorów itp
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0