Wiem, że chcę ciemnego, ostrego stylu. Ale nie podobają mi się opcje, które widzę.
Za każdym razem, gdy próbuję zbadać mroczny styl, widzę tylko emo, punk i goth, a nie lubię żadnego z nich. Nie podoba mi się, jak niepokojący wizualnie goth może trafić do ludzi, którzy nie lubią tego stylu. Nie lubię masywnych butów i czarnej obsesji. Nie lubię domniemanej niedojrzałości emo i powierzchownych tonów jestem smutny. Nie podobają mi się wizualne tekstury punka i jest przesadnie naciągany niechlujnymi / wizualnie obciążającymi kolorami i opcjami akcesoriów. Po prostu czuję, że utknąłem.
Chcę, żeby moje ubrania mówiły za mnie, ale nie mogę znaleźć niczego, co pasuje do tego, czego szukam. Spędziłem chyba ponad 100 godzin na szukaniu COŚ i niczego nie mogę znaleźć.
Lubię krew i śmierć, ból i cierpienie. Ale nie chcę przyklejać zdjęć z albumów i wyraźnych zdjęć na sobie do zwykłego T-shirtu i chudego kroju Jean. To takie leniwe i tandetne. Chcę wyglądać na nerwowego, ale nie jak psychopata oderwana od rzeczywistości. Chcę używać moich ubrań, by mówić za mnie. Potrzebuję kilku warstw i tekstury, ale nie chcę wyglądać jak włóczęga lub marynarka wojenna przygotowana na pustynny rajd.
Potrzebuję pomocy, proszę, po prostu daj mi coś do pracy..
Chcę, żeby moje ubrania mówiły za mnie, ale nie mogę znaleźć niczego, co pasuje do tego, czego szukam. Spędziłem chyba ponad 100 godzin na szukaniu COŚ i niczego nie mogę znaleźć.
Lubię krew i śmierć, ból i cierpienie. Ale nie chcę przyklejać zdjęć z albumów i wyraźnych zdjęć na sobie do zwykłego T-shirtu i chudego kroju Jean. To takie leniwe i tandetne. Chcę wyglądać na nerwowego, ale nie jak psychopata oderwana od rzeczywistości. Chcę używać moich ubrań, by mówić za mnie. Potrzebuję kilku warstw i tekstury, ale nie chcę wyglądać jak włóczęga lub marynarka wojenna przygotowana na pustynny rajd.
Potrzebuję pomocy, proszę, po prostu daj mi coś do pracy..