Wiesława Sadowska-Socha dentysta opinie

Poszukuje aktualnych opinii o dentystce Wiesławie Sadowskiej-Socha z ul.Klonowej we Wrzeszczu.Mam bardzo wrażliwe zęby i każde nawet najmniejsze borowanie to problem, nie wiem czy mam uczulenie na te supernowoczesne wypełnienia, które teraz są, ale żaden lekarz do tej pory nie może sobie ze mną poradzić. Wszystkie plombowane zęby nawet malutkie plomby to ból, najpierw przed włożeniem plomby muszę nosić z 2 tygodnie lekarstwo w zębie ale i tak ząb jest b.wrażliwy i dokucza. Także poszukuję lekarza od skomplikowanych przypadków. Ktoś aktualnie chodzi do Pani doktor i poleca?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Wiesława Sadowska-Socha dentysta opinie

Ja chodzę do dr Mackowskiej w prodencie i jest super. Nic nie boli. Wiem co się dzieje w mojej paszczy. Dr jest bardzo delikatna. Polecam.

Re: Wiesława Sadowska-Socha dentysta opinie

Jestem pacjentką dr Wiesławy i nigdy nie zdarzyło mi się w tym gabinecie aby ząb po zrobieniu bolał. Raz tylko miałam taką sytuacją przy bardzo głębokiej próchnicy, że dr Wiesława sama powiedziała że ten ząb może być wrażliwy ale na szczescie mnie to omineło :) z czystym sumieniem polecam ten gabinet! Przede wszystkim jest tam bardzo czysto i sterylnie i oferują komputerowe znieczulenie w cenie zabiegu gdzie w innych gabinetach kiedys trzeba bylo placic dodatkowo!

Inne tematy z forum

Środki na przedwczesny wytrysk (7 odpowiedzi)

Jakie znacie najlepsze sposoby na przedwczesny wytrysk? Ogólnie trochę zawiodłem się na...

DR Michalska- poradnia hepatologiczna (5 odpowiedzi)

czy ktoś był u tej pani dr na wizycie?

onkologia na Zaspie?? (12 odpowiedzi)

jaka jest Wasza opinia na temat oddzialu onkologicznego na Zaspie. Pilnie potrzbuję informacji na...