Wiesława - ocena
To już drugie zlecenie, które wykonała firma MEBLEW .najpierw zrobili dla mnie meble kuchenne, dokładnie takie,o jakich marzyłam, zabudowa pod sufit, kosze cargo, wyspa na garnki. Fronty w kolorze kaszmir i mozaikowe blaty wyglądają obłędnie, a wszystko za sprawą szefa firmy ,który cierpliwie wysłucha klienta, potrafi to wszystko dokładnie zwymiarować,ukrywając krzywizny ścian i świetnie doradzić przy wyborze materiałów i rozplanowaniu tak żeby kuchnia była funkcjonalna i nowoczesna. Spodobały mi się szuflady w cokole jako dodatkowe miejsce do przechowywania i co mam szuflady,a także szerszy parapet pod oknem.Całość wyszła genialnie, uwielbiam moją nową kuchnię Teraz z firmą MEBLEW robiłam zabudowę korytarza ponad 4 m. Miałam swoją wizję, duża narożna szafa, wielkie lustro, głębokie szuflady, niestandardowa szafka na buty - platformy wyjeżdżające na zewnątrz.Marzenia się spełniają,bo są ludzie, którzy w swoją pracę wkładają serce, taka właśnie jest firma MEBLEW.Fachowe doradztwo, świetne rozwiązania, dbałość o każdy szczegół przełożyło się na sto procent satysfakcji i zadowolenia dla mnie.Dzwońcie do pana Krzysztofa,to przekonacie się ,że tam pracują najlepsi stolarze.