Wild Animal Expo - Festiwal Zwierząt Egzotycznych

Już 27 października widzimy się ponownie w Gdyni na Festiwalu zwierząt egzotycznych! Węże, pająki, jaszczurki, skorpiony, owady karmowe, mrówki, żółwie, żaby i wiele innych niesamowitych zwierząt pod jednym dachem. Poza zwierzakami na miejscu będą czekały na Was terraria z całą aranżacją gotowe do zamieszkania oraz takie do samodzielnego przygotowania. Akcesoria, pokarmy, dekoracje czyli ...
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Porażka

Od paru lat nie byłem na tych wystawach w Gdyni i nie spodziewałem się wiele, ale w tym roku skusiło mnie reklamowanie tego jako wystawy a nie giełdy. No i zawiodłem sie. Zwykłe giełdy lata temu oferowały lepsze wystawy niż było teraz.
Organizatorzy wstyd. wyłudziliście niemałe pieniądze na zwykłą bieda giełde z pokazowymi terrariami do policzenia na jednej ręce, i jednym wężem do potrzymania za opłatą. Nie brakowało też stoisk, BA! było więcej stolików z pluszakami i bibelotami niż ze zwierzakami, ktore w dodatku byly wymęczone i trzymane w ciasnych pudełkach ze zdjęciem adultów i ceną. Bardzo wild expo, niezapomniana przygoda, no nie powiem..
40 minut przed koncem wystawy wystawcy zaczeli zwijac manatki mimo ze ludzie jeszcze przybywali i chcieli oglądać, to tez jakis żart..

Serio, nie miałem dużych wymagań, ale no porażka jakaś. Gdynia, odpusc juz sobie z organizacją tego zartu, bo niedlugo ludzie przestana w ogole przychodzic
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Beer Fest! | festiwal piwa - zabawa i kiełbasa (3 odpowiedzi)

Piwo, kiełbasa, zabawa!Drodzy miłośnicy złotego trunku i soczystej kiełbasy! Zróbcie sobie...

VIII spotkania podróżujących kobiet - TRAMPki (9 odpowiedzi)

Jedyny w Polsce festiwal podróżniczy skierowany do kobiet. Zapraszamy na VIII edycję festiwalu...

Amiya w Blues Club! (3 odpowiedzi)

Amiya - to polska bluesowo/soulowa/rockowa piosenkarka, kompozytorka tekstów i muzyki,...