Okna (4) Nie polecam tej firmy ... 0 kontaktu z klientem, cały czas sie musiałam... Joanna Okna, drzwi zewnętrzne, brama garażowa (2) Zamówiliśmy w firmie okna, drzwi zewnetrzne i brame garażową firmy... Klient Polecam!!! (1) Cena i jakość okien jest dla mnie bardzo zadowalająca!!! Netinka
Drzwi frontowe (1) Firma godna polecenia, fachowe doradztwo, błyskawiczna realizacja,... Krzysztof Godna Polecenia (1) Polacam super okna drzwi, szybki montaż, miła obsługa. Realizacja zamówienia... Bogdan POLECAM !!! (1) Witam ja też jestem zadowolony z jakości usług firmy WinBud. Zamówiłem okna i... Piotr W. nie polecam (1) okna fatalne od poczatku,parapety plastikowe "siąkną"plamy.z reklamacja... justyna Polecam ! (1) Kupiliśmy z żoną okna z tej firmy i jesteśmy bardzo zadowoleni .Na okna... Adam P. Firma godna polecenia (1) na zamówione okna czekałem 3 tygodnie o czym byłem powiadomiony przy... Piotr Poraszka (1) Nie dotrzymują terminów, wyznaczonych przez siebie. Rozumiem, że można mieć... A.K. Fatalne okna (1) Nie polecam, jakosc wykonania, materialy i zamocowanie pozostawiaja wiele do... Rysiek Profesjonalna firma (1) Wymiana wszystkich okien+parapetów w mieszkaniu. Profesjonalna oferta bez... Wojciech B. Niekompetencja pracowników (1) Pracownicy są niesłowni i nikompetentni.Od 3 miesięcy czekam na reklamacje i... Xxxxxx Bardzo profesjonalna firma ! Fachowcy,szybko i sprawnie. (1) Wymieniłam okna w firmie Win-Bud.Jestem bardzo zadowolona.Mam teraz ładne i... Sywia Sz. Okna na pięć gwiazdek! (1) Mam okna z Win-Budu i jestem zadowolona.Bardzo szybko i sprawnie. Ja również... Marek Rumia Okna z Win-Budu są rewelacyjne! (1) Wymieniłam okna i jestem bardzo zadowolona.Super fachowcy,swietne doradztwo.... Julita