Windows 2000 Rumia- ODRADZAM

Temat dostępny też na forum: Windows 2000
Odradzam tę firmę, zero profesjonalizmu i złe podejście do klienta. Umówiona na pomiar parapetu czekałam GODZINĘ, a szanowny Pan, który miał dokonać pomiaru nawet nie zadzwonił, że się nie zjawi. 3 razy dzwoniłam do biura, po czym zostałam poinformowana, że szanowny Pan zadzwoni następnego dnia i umówi się na kolejny pomiar. Zadzwonił? Oczywiście, że nie. Może przy moim zamówieniu nie stracą za wiele, bo było stosunkowo małe, ale każda firma, która pracuje w ten sposób prędzej, czy później zostanie zjedzona przez konkurencję.
Życzę więc powodzenia- KONKURENCJI
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Windows 2000 Rumia- ODRADZAM

Już na początku działalności tej firmy, zamówiłam u nich roletę zewnętrzną, montaż ekipy z firmy doprowadził do jej zupełnego zniszczenia, musiałam czekać na następną kolejny miesiąc. Następne zamawiałam w Bob Rollo i o dziwo wszystko było na czas i ekipy wiedziały co robić. Miałam nadzieję, że Windows trochę okrzepł i nabrał profesjonalizmu w podejściu do klienta ale jak widać myliłam się. Może i dobrze, że nie przyjechał na ten pomiar.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Vela Park Rumia Loker (20 odpowiedzi)

Czy zakupił ktoś z Was tam mieszkanie?

Nowe Janowo (4 odpowiedzi)

W okolicy, gdzie powstało osiedle, dostępna jest pełna infrastruktura zapewniająca wygodne życie...

Locus (8 odpowiedzi)

Osiedle Locus będzie położone w Rumi Janowo na rogu ulic Dąbrowskiego i Stoczniowców. Teren...