Wisłoujście 2025

Temat dostępny też na forum: Wisłoujście 2025
Dziękujemy Wam, że jesteście częścią Wisłoujścia! Były to niezapomniane trzy dni pełne muzyki, radości i miłości - jesteście fenomenalni. Zabierzcie tę pozytywną energię do domów i pielęgnujcie ją. Festiwal odbędzie się w dniach 22 - 25 sierpnia 2025 w Gdańsku, teren Twierdzy WisłoujścieWisłoujście 2025 - GdańskDziękujemy także wszystkim, którzy współtworzyli ten festiwal. Twórcy, artyści, ...
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Prośba do organizatorów

Chciałabym poprosić organizatorów aby pamiętali, że dosłownie rzut beretem (odległość kilkuset metrów w linii prostej), w Nowym Porcie, są ludzie chcieliby przez te kilka dni mieć możliwość wyspania się. Fajnie, że są imprezy, ale poziom decybeli można dostosować. W zeszłym roku się mniej więcej udało (czasami mniej, czasami więcej ale dało radę przeżyć). Niestety dwa lata temu była to całkowita katastrofa włącznie z drganiem ścian i podłóg. Możecie uwzględnić ten aspekt, że są ludzie, którzy w weekendy nie mają wolnego? Jeśli ktoś, nie daj Boże, wyląduje w szpitalu bo coś mu się stanie w trakcie koncertu, to wolałby nie trafić w moje ręce, w stanie w jakim byłam dwa lata temu. W zeszłym roku byłam tylko lekko niedospana, więc ryzyko było niższe. Pamiętajcie o tym. ;-) Z pozdrowieniami i życzeniami dobrej zabawy dla wszystkich, nie tylko uczestników koncertu.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 4

Szanowna pani księżniczko, w aptece można kupić zatyczki do uszu ;).
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Masz Minutę - gość specjalny: Ewa Błachnio (4 odpowiedzi)

Zapraszamy na wartkie komediowe show z elementami stand-upu, roastu i improwizacji. Dziesiątki...

2 Urodziny Montowni (9 odpowiedzi)

Zapraszamy na trzydniowe świętowanie drugich urodzin Montowni!Będzie tort, będzie taniec, będą...

Wystawa Queercoded podróż przez queerowe kody kulturowe! (3 odpowiedzi)

Na wystawie "Queercoded" prezentujemy spojrzenia młodych osób twórczych na temat szeroko pojętej...