Wisłoujście 2025

Temat dostępny też na forum: Rozrywka
Dziękujemy Wam, że jesteście częścią Wisłoujścia! Były to niezapomniane trzy dni pełne muzyki, radości i miłości - jesteście fenomenalni. Zabierzcie tę pozytywną energię do domów i pielęgnujcie ją. Festiwal odbędzie się w dniach 22 - 25 sierpnia 2025 w Gdańsku, teren Twierdzy WisłoujścieWisłoujście 2025 - GdańskDziękujemy także wszystkim, którzy współtworzyli ten festiwal. Twórcy, artyści, ...
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Prośba do organizatorów

Chciałabym poprosić organizatorów aby pamiętali, że dosłownie rzut beretem (odległość kilkuset metrów w linii prostej), w Nowym Porcie, są ludzie chcieliby przez te kilka dni mieć możliwość wyspania się. Fajnie, że są imprezy, ale poziom decybeli można dostosować. W zeszłym roku się mniej więcej udało (czasami mniej, czasami więcej ale dało radę przeżyć). Niestety dwa lata temu była to całkowita katastrofa włącznie z drganiem ścian i podłóg. Możecie uwzględnić ten aspekt, że są ludzie, którzy w weekendy nie mają wolnego? Jeśli ktoś, nie daj Boże, wyląduje w szpitalu bo coś mu się stanie w trakcie koncertu, to wolałby nie trafić w moje ręce, w stanie w jakim byłam dwa lata temu. W zeszłym roku byłam tylko lekko niedospana, więc ryzyko było niższe. Pamiętajcie o tym. ;-) Z pozdrowieniami i życzeniami dobrej zabawy dla wszystkich, nie tylko uczestników koncertu.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1