Witam !!!

Mam propozycje kupna mieszkania na Kowalach.Chcę spytać jak się tu mieszka, jak z komunikacją jeśli chodzi o autobus, jak z przychodnia,sklepami??
I takie pytanko- czy ze względu na lokalizację, bo różne chodzą opinie czy nie przeszkadza , że w niedalekiej odległości znajduje się Zakład Utylizacji ...czy wraz z wiatrami niema żadnych zapachów , że np. nie można okna otworzyć???Pozdrawiam mieszkańców i dziękuję za odpowiedź.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Witam !!!

MIESZKAM W KOWALACH PRZY BIEDRONCE 5 LAT I MOJE ZADNIE NIE NAJLEPSZE DOJAZD OK ACZKOLWIEK TO JEST KONIEC ŚWIATA JAK SIĘ NIE MA SAMOCHODU, PLACE ZABAW TRAGEDIA Z MASAKRA MAM CÓRKĘ 5 LETNIA I W DRUGIE DZIECKO SIĘ NIE PCHAM NA TYM OSIEDLU! MIESZKANIE AKURAT MÓJ BLOK SZOK WSZYSTKO SŁYCHAĆ KLATKA MASAKRYCZNA BLOK MA 10 LAT A WYGLĄDA JAK ZA KOMUNY ZERO REMONTU SKLEPY TAK BIEDRONKA I WARZYWNIAK SI , RESZTA KOSMICZNE CENY, DA SIĘ ŻYĆ ALE JAK TOS MA MOŻLIWOŚĆ KUPIENIA MIESZKANIA NA UJE-ŚCISKU LUB GÓRNA ORUNIA TO POLECAM SZCZERZE BO SAMA KUPUJE MIESZKANIE W TYCH REJONACH.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Ja mieszkam tu od ponad 2 lat. Jak dla mnie jedna z najlepszych decyzji w życiu. Dobrze się mieszka, ludzie nawet przyjaźni, komunikacja nie najgorsza, poruszam się ZKM 255, 256, 155 i PKS. Dziecko dojeżdża PKS do szkoły w Kolbudach. Są sklepy i zakłady fryzjerskie, Pizzeria x2 , kawiarnia, ksiądz spoko. POLECAM jak najbardziej , ja nie zamierzam się wyprowadzać z Kowal, mam nadzieję nawet postawić kiedyś sobie tam domek . Kocham Kowale
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

ja mieszkam od 1999 roku więc już długo i powiem szczerze , że dobrze mi się tu mieszka :-) choć nie ukrywam , że konieczny jest samochód ale i komunikacją da sie jeżdzić ..
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0