Witam

Ostatnio w sobote zdażyło mi się że z ciekawości wpadłem do tego clubu. Oczywiscie wszystko pieknie spoko za wejscie i szatnie zaplaciłem 14.50 normalnie dziwne ze inaczej niż inni ale to się wytnie. Dj moze i taki zaj**isty jak go oceniaja. Sadze tez ze przydaloby sie zeby byly 2 toalety a nie 1 gdzie sa mega kolejki.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Witam

wejscie 10zl w tym jest do wyboru drink shot sok,kawa,herbata ,szatnia 2 zl... d
sprawy pozyczek to raczej prywatna sprawa zainteresowanych, niestety na to wplywu nie mamy
natomiast co do toalety, to wszedzie w klubach w piątki i soboty są kolejki ;)
zapraszam serdecznie

Rozumiem ze to prywatne ale nie wiem czemu wasz barman wzial ode mnie za szatnie tyle ile napisalem a nie 10 zł ....
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

10 zl wstep szatnia 2 zl, jakies nieporozumienie wyszlo w takim razie, prosze sie zglosic do mnie przy najblizszej okazji w Club X
Pozdrawiam cieplutko Agata

Możliwe ze wpadne ale po tym co ostatnio slyszalem od znajomych na temat klubu jeszcze wiecej daja mi do myslenia. Ale to raczej nie jest do pisania na forum bo nagle wszyscy przestana tam przychodzic
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Możliwe ze wpadne ale po tym co ostatnio slyszalem od znajomych na temat klubu jeszcze wiecej daja mi do myslenia. Ale to raczej nie jest do pisania na forum bo nagle wszyscy przestana tam przychodzic

ciekawe.... nie daj sie plotom zwlaszcza od tych ludzi ktorzy za swoje zachowanie maja zakaz wstepu ;)
zmieniony sklad nowa muza i wiele nowosci w klubie
Zapraszamy serdecznie

Spoko bylem to ze placilem wczesniej za wstep, a teraz z okazji ze jestem studentem mam za free mnie jakos strasznie nie podbudowalo bo obiecany wjazd juz nie bedzie mial mozliwosci za darmo hehe
tak samo raczej brak tego iz coz raz zostalem oszukany nie zmieni zbytnio mojej opini..
P.S wiem sklad nowy muza taka se potem sie rozkrecilo w sumie ja rozkrecilem impreze hahah
no coz nie bede bardziej pograzac klubu ale jest dostatecznie ze tak powiem wiecej moze kiedys powiem
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0