mam na imie patryk wczoraj widzielismy się na morenie w biurze vectra byłas ubrana na czarno bardzo mi się spodobałas miałaś taki piękny usmiech proszę odezwij sie
15
Re: Witam
~Longina
(8 lat temu)
Żałuje ale to nie ja ;)
12
~Jessica
(8 lat temu)
uśmiechnęłam się ponieważ miałeś rozpięty rozporek i było tobie widać bieliznę w kwiatki , myślałam że się zorientujesz ;)
61
~..
(8 lat temu)
he he he ale smieszne byłem akurat w dresie który niema rozporka
22
~ble
(8 lat temu)
fuj dresiarz
20
~...
(8 lat temu)
A ty kto gruba brzydka i pisząca komentarze. Bo nic innego ci nie pozostało.
02
~ble
(8 lat temu)
Hahaha a ty kim jestes patryk czy raczej st.. czy. tylko .... ?Nudze sie jak ty a uroda to rzecz gustu moj drogi, ja nie narzkam jak patrze w lustro :-P.Pozdrawiam i milego dnia zycze :-).
01
~Patryk
(8 lat temu)
Jestem normalnym facetem który chce nawiązać kontakt z kobietą a nie przygłupem który siedzi przed kompem i wypisuje bzdury bo niema co robić jak ty brzydoto idź do lustra i zapytaj czemu wypisujesz takie bzdury
01
~ble
(8 lat temu)
Faktycznie to normalne nie widziec kogos i nazywac go brzydula.Twoj poziom jest wprost zniewalajacy, a urok osobisty porywajacy.Gratuluje polotu...
00
~Patryk
(8 lat temu)
Widocznie nie masz co robić tylko wypisujesz bzdury . Skoro jesteś taka piękna to się ujawnij
00
~:)przeprosiny:)
(8 lat temu)
Patryk ty tez wypisujesz bzdury i przykre rzeczy na forum i duzo osob to niestety robi.Sama dalam sie w to wciagnac i zaluje.Przepraszam cie za tego dresiasza, nie znam cie, ani ty mnie.Nie uwazam siebie za pieknosc;-) chociaz duzo osob uwaza mnie za bardzo ladna kobiete.Zycze ci powodzenia w szukaniu tej jedynej.Ja znikam z tego forum, jak dla mnie za duzo tu jadu.
10
~Patryk
(8 lat temu)
Oki przeprosiny przyjęte może byśmy się poznali?
13
~J23
(8 lat temu)
Patryk ale Ty jesteś dziecinnie śmieszny wręcz żałosny
21
~Wiola
(8 lat temu)
Patryk powiem ci tak nie warto pisać na żadnym forum bo tu sami idioci piszą naprzyklad taki J23 niema się czym zająć tylko siedzi przed kompem cały dzień, nie wynurza się z domu i klepie w tą klawiaturę bo ma facjate nie wyjściową.
01
~wdr
(8 lat temu)
abstrahując od facjaty J23, to "naprzykład" piszemy osobno i "niema" w tym kontekście także piszemy osobno, ponieważ "niema" to określenie kobiety oniemiałej, nie odzywającej się. Podsumowując powyższe, potwierdza to twoją tezę ;]
21
~Piotr
(8 lat temu)
Podsumuję . Internet , to ściek g-wna. Prawda czy fałsz.
00
~miszcz miszczów
(8 lat temu)
Internet to jeden z gadżetów, którymi lubię się bawić.
00
~isztar
(8 lat temu)
pytanie-co ty w tym scieku robisz?
retoryka !
00
~Cross
(8 lat temu)
"retoryka!"
Teraz pewnie połowa tutejszych miszczów szuka w Google co zacz.