Witomino - zakupy po 22

Gdzie mozna zrobic zakupy na Witominie po 22?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Witomino - zakupy po 22

Przed biedronką jest całodobowy sklep
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

ja np. chodze tam w ostatecznosci. smród fajek w sklepie i menelstwo ktore tam przychodzi dziala odpychająco.do tego obsluga daje wiele do zyczenia.osobiscie polecam desperados na przeciwko kredyt banku czynne do 1.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

co do zakupów po za piwkiem itd jest sklep przy wielkokackiej na wysokości przystanku czynny też do 1 ale idzie po za alko kupic coś do jedzenia ;) od desperados który mój mąż nazywa źródełko ;) jakieś 3min
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Zgadzam się, Desperado jest swietnie zaopatrzonym monopolem, poza tym obsługa jest niezmiernie miła i chetnie doradzi w sprawie wyboru nie tylko piwa. Fajnie że tak sklep jest akurat na witominie.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 1

Witam , pozostaje Tobie w ostateczności Żabka na MPS-ach jednak sklep ten niema wśród klientów dobrej opini. Tuż po wejściu do sklepu widzisz stojącego i dogrzewającego sie menela który nawet wykłada czasami towar i nie mówie tu tylko o żywności hermetycznie zamkniętej ale także o warzywach itp. Sama to widziałam a wzrok mnie nie myli wiec wiem co pisze. Pozatym obsługa daje wiele do życzenia, od właścicielki sklepu czuć odór potu który sprawia że trzeba stać daleko od kasy, do tego dochodzi ten fantastyczny kasjer. Facet kasuje a kobiety muszą nosić skrzynki z piwem, właściciel nie liczy się z pracownikami. Ale co tam, nie jeden moherowy berecik napisze że nie zgadza się z moją opinią, ale może to pomoże w wyborze normalnym klientom.
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 1