Wkładka Mirena

Pytanie do dziewczyn: proszę o opińie na temat tej wykładni, niebawem zamierzam założyć ale mam trochę watpliwości. Możecie podzielić sie swoimi opińiami?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Wkładka Mirena

Bardzo polecam, miałam założoną na 5 lat, 2-3 dni po założeniu pobolewać może cię brzuch. Potem praktycznie jej nie czujesz ani ty ani partner. Plusem są minimalne miesiączki, u mnie po kilku cyklach to były tylko plamienia które i potem zanikły. Także wygodnie, bez stresu przed ciążą, ja byłam bardzo zadowolona:)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

A gdzie zakładałas? Czy możesz polecić lekarza? Jaki był koszt. Boje się pójść byle gdzie, chce aby lekarz znał się na tym. Proszę o info

Ja zakładałam kilka lat temu u słynnego Doktora Bereśniewicza ale niestety z tego co wiem już nie praktykuje bo siedzi w areszcie:( ale jako lekarz był świetny, prowadził moją niełatwą ciążę. Bardzo dbał o swoje pacjentki i był bardzo kompetentny. Wkładkę zakładał mi w znieczuleniu dla mojego komfortu, a kosztowało mnie to chyba około 700 zł:)

Ok, dziękuję. Słyszałam o doktorze.... Poszukam może ktoś poleci dobrego lekarza

Inne tematy z forum

Nudny seks w długim związku (6 odpowiedzi)

Witam serdecznie, Jestem w związku w ktorym od poczatku seks był wspaniały. Czułam, że bardzo go...

Love Desire opinie (3 odpowiedzi)

Używa ktoś może LoveDesire ale w wersji premium? Pytam się tutaj o te w czarnej buteleczce....

Co najlepszego na erekcję (3 odpowiedzi)

Co polecicie na erekcję?