Wlasciciel eurokantor

Od trzech lat pracuje za granica i wymienialem pieniazki w tym wlasnie kantorze, do dzis... Czyli do czasu kiedy mialem okazje spotkac sie z wlascicielem kantoru. Planuje wycieczke na ukraine, potrzebowalem 100USD i chcialem wymienic troche zlotowek na hrywny. Kiedy zapytalem o mozliwosc negocjacji to ten zapytal czy jak ide do mlecznego to targuje sie o cene zupy. Zero szacunku do klienta. W tej sytuacji podziekowalem za wspolprace i wszystkim bede stanowczo odmawial korzystania z uslug tego kantoru! ...
popieram tę opinię 16 nie zgadzam się z tą opinią 18

Re: Wlasciciel eurokantor

PRSZE ZAPYTAC SWOJA ZONE CZY TAK SAMO MYSLI A PAN PO TRZECH LATACH ZA 100 USD I NEDZNE HRK ROBI SZUM TO JAKIE SUMY SPRZEDAWAL PAN WCZESNIEJ DOBREGO SAMOPOCZUCIA
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 11

Panie Zdzisławie ocenia pan ludzi po ilości sprzedawanej waluty ... a ludzie oceniają pana po tym jak pan ich traktuje. Skończyły się czasy mentalności PRL że można mieć zwykłego klienta w D . . . .
To pan jest dla klienta, a nie klient dla pana.
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 10

TO PAN SIE BARDZO MYLI W SWOJEJ OCENIE SOPOT JEST MIASTEM STARSZYCH LUDZI KTORYCH BARDZO CENIE CZESTO PANIE SAMOTNE Z PROBLEMAMI FINASOWYMI DOSTAJA KURS TAKI SAM JAK JA SPRZEDAJE SKUPY WALUT W MOIM KANTORZE SREDNIO SA WYSZE O KILKA GROSZY DAM PANU CENY FUNTA WIEKSZOSC KANTOROW 4.57 JA PLACE NA TABLICY 4,65 POZDRAWIAM I PROSZE O DALSZA KRYTYKIE
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 7

Przepraszam ale w tym kantorze oprocz tego Pana pracuje tez sympatyczna blondynka z ktora ktora nie ma zadnego problemu z zalatwianiem jakichkolwiek tranzakcji , dlatego serdecznie polecam ten kantor .
popieram tę opinię 17 nie zgadzam się z tą opinią 3

Właśnie tylko przez tą Panią pojawiam się w tym kantorze, bardzo sympatyczna, a jak widze pana zdzisława to uderzam do morskiego kilka kroków dalej
popieram tę opinię 17 nie zgadzam się z tą opinią 1

Wlasnie moja zona tez tak mowi ze ta pani jest bardzo mila dlatego tez tam chodze :) Pozdrawiam
popieram tę opinię 14 nie zgadzam się z tą opinią 1

DZIEKUJE I POZDRAWIAM ZYCZE CIEPLEGO LATA
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4