Właścicielka kantoru oszukiwała klientów

Opinie do artykułu: Właścicielka kantoru oszukiwała klientów.

Prawdopodobnie 2,4 mln zł powierzyli klienci Kantoru Morskiego w Sopocie jego nieuczciwej właścicielce - tak uważa prokuratura. Kobieta właśnie usłyszała 13 zarzutów w tej sprawie i trafiła do aresztu.

Bożenna Ż. na co dzień prowadziła Kantor Morski przy ul. Kościuszki w Sopocie, ale zgubiła ją inna działalność. Ze swoimi klientami zawierała umowy pożyczek z przeznaczeniem na inwestycje na rynku walutowym oraz na rynku nieruchomości. Najniższa pożyczona jej kwota wynosiła około 10 ...
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Nieuczciwa kobieta mam nadzieje ze sprawiedliwość przyjdzie

Bylem swiadkiem jak kobieta z dzieckiem stała przy okienku i płakała ze chce swoje pieniazki na buty dla dziecka .z rozmowy wywnioskowalem ze wymienilala walute i tak samo miala przyjsc za godzine potem za dwa dni itp...szkoda mi ich bylo jak wyszly to usłyszałem pod nosem ze co ta kur...tu chciala . kobieta matka babcia no sory przywlaszczala ludzi pieniadze i miala ich za nic ...mam nadzieje ze tacy ludzie poniosą odpowiedzialność za swoje czyny
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 2

znam i przykro

Również nam Panią Bożenę, wiele razy pomagała w rożnych sytuacjach, też myślę że się zapętliła, coś nie wyszło w interesach a teraz hejterzy zacierają rączki, że komuś się noga powinęła, przykre, poza tym to są postawione zarzuty przez kilka osób, a dopiero teraz będą weryfikowane i sprawdzane, przykre jak szybko niektórzy stawiają na kimś krzyżyk
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 7

Na własne ryzyko chciwość

CZy to nie dziwne ze tak wiele osób jej zaufało a dzisiaj rzucają kamieniami . Wiem, ze pomagała wielu potrzebującym ,organizowała i dawała z własnej kieszeni pieniądze na leczenie osobom . Wiele osób korzystało a dziś gdy popełniła błąd ,bo nie wierze, ze miała złe intencje ,coś jej nie wyszło i zapętliła się a potem nie mogła z tego wyjść zrobiono z niej potwora . Szkoda, i przykro jak potrafią ludzie być zawistni , rozumiem poszkodowanych musza domagać się naprawienia szkody ale utopienie Bożeny i spalenie na stosie jak chcą niektórzy nic nie da
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 10

Prawda zawsze ma dwa oblicza

Znam panią Bożenę osobiście i ciężko mi uwierzyć w to co czytam. Pani Bożena pomagała wielu potrzebującym osobom , wyciągała ich z biedy i pomagała w leczeniu tych co nie mieli za co się leczyć coś złe się wydarzyło . Może popełniła jakiś błąd . To nie jest zły człowiek ani przestępca zbyt szybko ludzie rzucają kamieniami.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 2

nie ma się czego bać, całe to rodzeństwo (i jej facet-ćwierćinteligent) to żadni bandyci

tylko zwykłe chamstwo ze wsi, więc śmiało się łączyć w pozew zbiorowy i żadnego pobłażania wobec bezczelnej złodziejki!
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

a widzisz, ja z kolei wiem, że pożyczył kilkaset tysięcy (właśnie od swojej złodziejki-siostry)

już wiele lat temu (których do dziś nie zwrócił, przez co od lat nawet nie rozmawiają ze sobą - choć kantor Morski i Euro są praktycznie po sąsiedzku), co czyni ich obu wartych siebie buców i przekręciarzy. omijać oba bagna z daleka!
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

po pierwsze zakup sobie słownik ortograficzny, a po drugie nikt nie pisał, że jej bufon

i wieśniak brat ma z tym coś wspólnego, tylko, że typowym chamem i burakiem - przez co absolutnie nie polecam korzystania z usług jego kantoru Euro, bo jest wiele przyjemniejszych opcji w Sopocie.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Nie nie zgłosiła

Rączka rączkę myje

Też powinien Pan to zgłosić na policję. Każda informacja jest cenna

Proszę i kontakt chobociek3@gmail.com

kto to pisal

mam tak samo na imie i tez jestem oszukany, moze jakis kontakt?

Tak syn Mariusz jest pilotem. Wcześniej latał w OLT Express

... a córka pracowała w AmberGold.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Tutaj chodzi o odprowadzenie 19% od odsetek pobieranych przez kilka lat :D

... a jak były umowy pożyczek notarialne to PCC pobiera notariusz :)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Taka wpływowa ha ha, a to prosta kobieta ze wsi koło Łomży...

Kantor od wakacji już jest zamkniety!

Ta pani nie ma meza!!!

Czy córka ma na imię Aneta?

A syn Mariusz?

Zęby zrobiła w Tajlandii

Wszytsko w temacie

Oddajce moja kase

Michal