Właścicielka kantoru oszukiwała klientów

Opinie do artykułu: Właścicielka kantoru oszukiwała klientów.

Prawdopodobnie 2,4 mln zł powierzyli klienci Kantoru Morskiego w Sopocie jego nieuczciwej właścicielce - tak uważa prokuratura. Kobieta właśnie usłyszała 13 zarzutów w tej sprawie i trafiła do aresztu.

Bożenna Ż. na co dzień prowadziła Kantor Morski przy ul. Kościuszki w Sopocie, ale zgubiła ją inna działalność. Ze swoimi klientami zawierała umowy pożyczek z przeznaczeniem na inwestycje na rynku walutowym oraz na rynku nieruchomości. Najniższa pożyczona jej kwota wynosiła około 10 ...
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

tyle co wiem

Jaka kamienica z komunalnymi mieszkaniami???? To tzw plomba między dwoma domami podciągnięta do wysokości drugiego piętra.Kiedyś tam był mały parterowy pawilonik pani szyjącej i sprzedającej w nim śliczne damskie bluzki.Chyba kupiła go od miasta a następny właściciel podciągnął budowlę(najwęższą w Polsce) od niego na kantor wynajmowała go Bożenna Ż.CD nie znam.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Co nie zmienia faktu

że US może zainteresować się skąd udzielający pożyczki mieli takie środki - np. kilkaset tys. Podobnie było przy aferze ambergold.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

tyle wiem

Kazimierz to nie mąż.To poznany w Ameryce gdzie B sobie do pracy wyjechała.Podobno to były ubek.księża z pobliskiego kościoła Św.Jerzego jako klienci też do tego kantoru przychodzili.Wszyscy liczyli drobniaki z pełnych ich reklamówek.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Co za szkoda.

Jakoś mi nie żal bogaczy.Ona była potrzebująca,więc ...
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 10

Barany

Kto daje pieniądze oszustom tylko baran
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 3

memento mori !!!

oto motto na dziś...
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

money,money !!!

oto sens życia dla wielu z Nas...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Pani AleksandRa?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Pani Bozenka

No Pani Bozenko, mialem nosa ze tak to sie skonczy!Gratuluje!
popieram tę opinię 15 nie zgadzam się z tą opinią 3

myślę

że nikomu nie ufasz
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

piszesz to by zastraszyć poszkodowanych

U.S ??
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2

za co do aresztu?

sami robili z nią biznes a teraz uruchomili machinę na nasz koszt?

druga sprawa, że ma kamienicę, zabezpieczyć, sprzedać z nakazu sądu jeśli już i oddać jeśli się należy, nie wiem czemu, ale nasuwa mi się na myśl pytanie czy nie jest to " areszt wydobywczy po "znajomości"???..." by uzyskać od niej jakieś świadczenia których nie można uzyskać drogą prawną" ??
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 3

ci od czarnej s klasy nic z tym wspulnego nie maja moi klijeci odeszłi właśnie po jaden grosz do morskiego
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

A

Na ulicy Długiej jest kantor w którym mają zaniżone kursy.Do tego najpierw na tablicy z kursami jest podana droższa sprzedaż waluty a potem kupno gdzie w normalnych kantorach najpierw jest kupno a potem sprzedaż . Pani daje kurs w zależności od ilości waluty ale na sto € można stracić 100 zł. Znam osobę która tam pracowała i sam osobiście byłam w tym kantorze.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

oszukana

krytyka mozna kogos obrzucic nie oblac , Szanowna Pani !!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

I co, wszystkie instancje aż do SN podtrzymywały decyzję o umorzeniu???

Jak pisałem - dołączaj się do pozwu zbiorowego i ciśnij tą złodziejską larwę do samego końca.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0