Wojewódzka Przychodnia Stomatologiczna w Gdańsku SPZOZ, Gdańsk, al. Zwycięstwa 39

Temat dostępny też na forum: Co? Gdzie? Kiedy?

podobno usuwaja zabki na NFZ..czy ktos byl i moze cos powiedziec o jakosci uslug w tym miejscu :)?
mam do usuniecia ok 10 zebow nim zakuja moj zgryz w druty ..... jest moze ktos kto tam ykonywal taka usluge?
jak wyglada kwestia znieczulenia i wogole rwania?
presonel rwacy ..stary? mlody? :)

pozdrawiam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Wojewódzka Przychodnia Stomatologiczna w Gdańsku SPZOZ, Gdańsk, al. Zwycięstwa 39

Najlepiej będzie jak tam zadzwonisz, bo maja małe limity-tj. ok 5-7 osób "z zewnątrz" ( czyli nie umówionych ) na dzień, dlatego trzeba być duzo predzej i sie ustawic w kolejce na pierwsza wizytę . Ja bylam o 10.00, rejestracja czynna od 13.00, a juz był ktos przede mną. Potem, po pierwszej wizycie juz cie poumawiaja na kolejne bez problemu. Wywołuja po nazwisku- nikt sie nie kłóci, kto był pierwszy:)Co do personelu- ja mam bardzo pozytywne odczucia. Generalnie prawie wszystko robia mlode studentki, i nie ma sie co bac, bo w razie czego sa panie doktor i kontroluja sytuację. Dziewczyny sa bardzo miłe, mówią krok po kroku co będa robiły. Znieczulenie na pewno dostaniesz, i nic nie bedzie bolało. Usuniecie zeba nasz kochany NFZ oczywiście refunduje w całości- nawet znieczulenie jest za free:) Ja polecam ta przychodnię, teraz leczę tam zęby w zachowawczej. Naprawde atmosfera świetna (jak na dentystę) :) Ale tak jak wspominalam, na pierwszy raz musisz byc dużo wczesniej przed rejestracją. Sorki za literówki , zycze powodzenia:)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Re: Wojewódzka Przychodnia Stomatologiczna w Gdańsku SPZOZ, Gdańsk, al. Zwycięstwa 39

dzieki ogromne za odpowiedz
czyli zeby sie zarejestrowac telefonicznie mozna?
no mam nadzieje ze beda tak pani bo jakos do mezczyzny wstydze sie isc :) tym bardziej ze duuzo mam do usuniecia
troszke sie boje bolu bo roznie slyszalam co do znieczulen ale w razie czego moge zarzadac lub wykupic mocniejsze ( czyli jedno wiecej)?
orientujesz sie moze ile naraz moga usunac zabkow i jaki czas musi minac by moc isc na wyrwanie nastepnych?
oraz... jak wyglada samo usuwanie?? :()

pozdrawiam

i jeszcze jedno pytanko..stronki internetowej jak sadze nie posiadaja? powiedz mi czy orientujesz sie moze czy maja tez uslugi ortodontyczne?

Na pierwsza wizyte musisz sie zarejestrowac osoboście, czyli przyjść jakieś 2, 5 , 2 godz wczesniej, nim otworzą rejestracje do chirurga. Tak jak pisalam , mają limity pacjentów, więc na ten pierwszy raz trzeba sie poświęcić i niestety zmarnować troche czasu. najlepiej tam zadzwoń, zapytaj o limity, a jeśli nigdy sie tam nie leczylas, zapytaj tez o założenie karty, bo pewnie bedziesz musiała potwierdzic, ze masz płacony ZUS. Na pewno będa same babki na chirurgii- zreszta cały ośrodek bardzo sfeminizowany:) Znieczulenie dostaniesz na pewno konskie, i na pewno nic nie poczujesz oprócz szarpniecia:) Ile zebów mozna na raz wyrwać, to nie wiem,nie jestem dentystą:) na pewno jest pewien dyskomfort po usunieciu- możesz tez miec zakladane szwy( potem trzeba na ich zdjęcie przyjechac, tak po ok tygodniu). jeśli jestes niepełnoletnia, to musisz byc z rodzicem, opiekunem- tez dopytaj, zeby cie nie odesłali. Nic sie nie bój, szczególnie jesli dostaniesz sie na fotel pani doktor Wieczorek- taka starsza. Nikt Ci tam krzywdy nie zrobi,a panie są przemiłe.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

telefon i jeszcze raz telefon:) dzwon i pytaj :)o ortodoncie nic nie powiem bo nie wiem, ale chyba maja

Inne tematy z forum

Willa Krzywoustego (5 odpowiedzi)

W okolicy, w której powstaje Willa Krzywoustego znajduje się bogato rozwinięta infrastruktura -...

Energa - gwarancja stałej ceny - pilna prośba o opinię!! (879 odpowiedzi)

Witajcie.Potrzebuję pilnie opinii.Wydzwania o mnie ENERGA z propozycją gwarancji stałej ceny...

gdzie chodzicie do stomatologa? (11 odpowiedzi)

Gdzie chodzicie do stomatologa częściowo refundowanego przez NFZ? proszę o rady i namiary na...