Wolna Grupa Bukowina

Temat dostępny też na forum: Wolna Grupa Bukowina
Wolna Grupa Bukowina19 Październik godz. 18:00Bilety:15/25 zł - przedsprzedaż20/30 zł - dzień występu Powstała na początku lat 70. XX wieku. Zadebiutowała na Ogólnopolskiej Turystycznej Giełdzie Piosenki Studenckiej w Szklarskiej Porębie na przełomie lipca i sierpnia 1971. W grupie występowali: Wojciech Belon, Grażyna Kulawik, Wojciech Jarociński, Wacław Juszczyszyn, Jan Hnatowicz i Tadeusz ...
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

O co tu chodzi

Nie mogę przyjść na koncert WGB z moimi synami którzy mają 15 i 14 lat???
Ktoś sie powinien w głowę puknąć i to mocno!!!

odp: O co tu chodzi

rektor ds ksztalcenia PG - on zatwierdzal regulamin

A może to i lepiej...

No właśnie, też chciałam przyjść na ten koncert z córką :(. Regulamin - rzecz świeta.
A może to i lepiej, bo jak ostatnio parkowałam autem pod klubem, to skończyło się to wymianą bocznej szyby - została po prostu wybita. Ponoć czasy studenckie to najlepszy okres w życiu...

.. bezsensu -ciąg dalszy

ze zdziwienia,aż zadzwoniłam pod podane numery, żeby upewnić się w tej kwestii. Muzyka WGB nie zachęca do agresywnych zachowań i kto tego nie wie, może powinien zająć się organizowaniem innych imprez. Chciałam pójść na koncert z córkami, za które biorę pełną odpowiedzialność, ale zrządzenie jest ponad tym. Jeżeli w ten sposób będziemy młodzieży ograniczać dostęp do wartościowej muzyki, to gratuluję postępów. A uczelnia widać może pozwolić sobie na utratę 6 zainteresowanych. Poczekamy, aż zespół wystąpi w "przyjaźniejszym" miejscu. pozdrawiam zdegustowana mamuśka

Małolaty nie mogą wejść?

A czemu?

tak ciężko zrozumieć że kwadrat

to klub srodowiskowy ,studencki.Nie do wiary ,mamuśka niewiele mądrzejsza od swoich małolatów

Studencki?

Jak studencki to znaczy ze pelnoletnich nie-studentow tez nie wpuszczaja? Z tej info. wcale to nie wynika. Absurd piramidalny i tyle. Niech sie pukną tam w głowe czym predzej na tej PG.

studencki ? cd

Na stronie internetowej klubu impreza jest pod hasłem Dzień Absolwenta, czyli też dla mamuski !!! A czemu nie miałaby przyjśc z córką ?!
No pytam, czemu ??

WGB = 666

Toć to sataniści, jak SDM.
A wy z dziećmi na koncert chcecie?
Toć ktoś im głowy pourywa!

Kwadratowe głowy w Kwadratowej

Osobiście byłem świadkiem jak ochroniarze nie wpuścili na jeden z koncertów Wieczoru Absolwenta (sic!) kobiety (na 100% pełnoletniej!), trzeźwej, dobrze ubranej, kulturalnie zachowującej się, tylko dlatego, że nie miała ze sobą żadnego dowodu tożsamości! To mi jako żywo przypomina spałowanie staruszki sprzedającej czosnek przez funkcjonariuszy Straży Miejskiej :-(((

no nareszcie to jest ok

mały bojkot

a może mały bojkot?
"dobre" postawy powinny być kształtowane od najmłodszych lat.
Jak nikt nie przyjdzie na koncert, to może następnym razem ktoś na PG wpadnie na to, ze to nie jest nocna dyskoteka, a koncert z muzyką dla WSZYSTKICH. Smuci tylko, że politechniczna inteligencja jest tak mało elastyczna.

nie kumam tego bicia piany...

Zupełnie nie rozumiem po co ta dyskusja; po co wylewać takie żale na forum? Nie podoba się Wam klub, omijajcie go szerokim łukiem i tyle. Bardzo lubię chodzić do kwadratu na koncerty, bo pod nogami nie pałętają się niewyrostki z petem w zębach. A do wszystkich rodziców - czy na prawdę chcecie zabierać swoje pociechy na półtoragodzinne posiedzenie w miejscu, w którym się pali papierosy, spożywa alkohol, itd. Musze przyznać, że nie świadczy to o Was najlepiej. A co do aut pod kwadratem, to powiem, że od dwóch lat parkuję dzień w dzień na parkingu przy Siedlickiej i nigdy nie miałem najmniejszego problemu z żadnymi kradzieżami, a jeżdżę autem z najwyższej półki w klasie średniej. Reasumując dodam - to już takie polskie - ponarzekać.

do niekumatych

..to koncert WGB poezja spiewana a nie jakis behemot!! dlaczego nie mozna zabrac 14 letniej pociechy! ja z synem do ucha chodze na koncerty i razem sie swietnie bawimy, a do tego przedsprzedaz biletow w godzinach pracy..pracujacych ludzi, paranoja :(

Inne tematy z forum

VII Festiwal Książki Psychologicznej (3 odpowiedzi)

VII FKP będzie poruszać ważne i aktualne tematy współczesnego świata, który w zastraszającym...

Andrzej Poniedzielski i Artur Andrus - "Piosenki wesołe, smutne i ładne. Chyba..." (5 odpowiedzi)

Andrzej Poniedzielski i Artur Andrus .. Piosenki wesołe , ładne i smutne. Chyba...W roku 2024...

Gaming Concert (8 odpowiedzi)

Przygotuj się na wyjątkowe przeżycie GAMING CONCERT, czyli koncert muzyki epickiej z gier....