Wolne Miasto, Łostowice - pytania.

Temat dostępny też na forum: Rodzina i dziecko Dom i mieszkanie
Cześć Dziewczyny.

Interesuje mnie zakup mieszkania na osiedlu Wolne Miasto - dzielnica Łostowice. Niestety nie wiem jak jest tam z dostępnością do przedszkoli, szkół, przychodni zdrowia.
Dodam, że nie jestem z Trójmiasta.

Z góry dziękuje za wszystkie "cenne" informacje.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Re: Wolne Miasto, Łostowice - pytania.

Przedszkole i żłobek fundacji Pozytywne Inicjatywy na miejscu, w pobliżu kilkanaście placówek tego typu. jak chcesz napisz na priv, pracowałam jako agent nieruchomości i znam to osiedle, mogę nieco podpowiedzieć.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3

osiedle na cmentarzu,z lewej trasa wz,z prawej stara kartuska, a nad osiedlem sciezka podejscia do ladowania statkow powietrznych lotniska gdansk rebiechowo,google earth "ludzikiem spacer zrob"pozdrawiam.
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 1

Od kiedy jest to dzielnica Łostowice?
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 1

witam , powinno byc martwe Miasto a może niech zostanie WOLNE -od ZYWYCH?????Dla mnie wielkie nieporozumienie, ale dla przyjezdnych bto bardzo dobre rozwiazanie i towarzystwo wieczne!!!
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1

Beznadziejna lokalizacja , na cmentarzu bez perespektyw na większą infrastrukturę ze względu na położenie na "pasie zieleni" pomiędzy kartuską i armii krajowej. Do najbliższej cywilizacji kawał drogi, najbliższy autobus to kartuska lub warszawska. Poza autobusem jest tylko ZOZ na warszawskiej na wysokości osiedla a tak najbliższa infra to chełm, ukeścisko, jasień, osiedla na morenie czyli zawsze samochód.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2

Nie sluchaj malkontentow - nie ma idealow. Jak chcesz srodek miasta, duze osiedle - to cena wyzsza. Ale stamtad nie jest wcale tak zle.
Inni - maja tlok wokol siebie a tam masz przestrzen. Moze i blisko cmentarz - ale czy to zle ??? Jakies zabobony ? Tam przynajmniej jest ciszo i nikt Ci nie wybuduje woezowca przed nosem.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 3

Nie jest źle... a jechała Pani może tramwajem w godzinach szczytu? Np. przed 8 ciężko nawet o miejsce stojące w tramwaju !
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 3

A mieszkales moze w pieknej dzielnicy z widokiem na morze (Zaspa) i nagle wybudowlai CI wiezowiec przed nosem i masz balkony sasiadow zamiast morza - ktore kupowales ?
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

A urwało ci się kiedyś koło podczas pchania 20 letniej gabloty i to na środku skrzyżowania, gdy zapomniałeś się w...ć przed wyjściem z domu jadąc do lekarza ze złamaną nogą?

To jest źle!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

-co ma piernik do wiatraka?
-kazda miejscowka ma swoje + i - ,ale nie zapominajmy ,zeby + nie zaslonily nam - ...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Sa plusy dodatnie i sa plusy ujemne.....
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Osiedle Maćkowy Potok (16 odpowiedzi)

Inwestycja powstanie na wzniesieniu ulicy Wielkopolskiej (w pobliżu skrzyżowania z ulicą...

Polana Kampinoska (7 odpowiedzi)

W pobliżu powstającego osiedla przyszli mieszkańcy znajdą wszystko co wpływa na komfortowe życie...

Oxygen Park (4 odpowiedzi)

Osiedle powstanie w jednej z najmłodszych, a jednocześnie już w pełni zagospodarowanych części...