Worki na gruz zniknęły po naszej interwencji

Opinie do artykułu: Worki na gruz zniknęły po naszej interwencji.

Okres wakacyjny to nie tylko okazja, do wypoczynku na plaży czy wyjazdu na wakacje, ale także idealny moment na przeprowadzenie remontu w mieszkaniu. Jednak efekty takich prac mieszkańcy czy zarządcy terenów odczuwają jeszcze, kiedy lato się skończy, a to za sprawą worków na gruz, które zalegają na osiedlach.

Trójmiasto z roku na rok przyciąga coraz więcej turystów, którzy zamiast hotelu wynajmują apartamenty. Każdy właściciel takiej kwatery wie, że im ładniejsze i czystsze ...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

mają syf na placu, widziałem jak przejezdzałem...to nie powinno na wysypisko trafic?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

ale tam masz ograniczony czas przetrzymywania worka, i jak budowa się przedłuzy to juz gorzej
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Polecam ale urzędowi sprawdzić czy są wpisani do rejestru

Również nie polecam

Na wywóz worków czekałem ponad 3 tygodnie, w międzyczasie oczywiście dzwoniąc niejednokrotnie. Jak już przyjechali, kierowca nie potrafił wjechać na podjazd (lub nawet nie podjął próby, mimo że kierowcy z ZOM Sopot wcześniej, w tych samych warunkach wjeżdżali) i przeciągając worki narozsypywali tyle gruzu, że muszę zamawiać kolejny worek. Firma nie poczuwa się oczywiście do odpowiedzialności za pozostawiony bałagan.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

Żeby zapłacił

Czytaj ze zrozumieniem
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Prawda

Zglaszalam wywóz worka dwa tygodnie temu i stoi do dzisiaj. Nikt się nie interesuje aby odebrać. Potem dzwonił mąż- pracownik powiedział, że zgłoszenie zostało przyjęte a tu nic. Firma faktycznie nie odbiera worków.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Sama wyleciała?

Nie klam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Nie widzę wpisu do działalności regulowanej...chyba trzeba to zglosic

Fajni sąsiedzi że tak się podzielili śmieciami.. .pewnie za daleko do śmietnika:)

Ja czekałam miesiąc

Zgłaszałam kilkukrotnie ze worki są do zabrania ale nikt nie przyjeżdżał, zadzwonił sąsiad dwa razy tez nic aż w końcu się wkurzył i powiedział ze maja 24h inaczej wzywa inna firmę do usunięcia worka a ich obciąży kosztami. Byli po kilkunastu godzinach. Szkoda ze trzeba się z nimi szarpać.

No niestety mają się aż za dobrze... głupia byłam, że "skorzystałam" z ich usług... więcej z tym problemów było, niż pożytku... ale człowiek (nawet kobieta :)) uczy się na błędach :)

Rowniez korzystałam z usług tej frmy i problem byl podobny ...

koszmar

green serwis BAAARDZo opieszaly !trzeba porzadnie postraszyc aby zabrał wory !!!

Dokładnie! grrr

Stoją i czekają do zabrania od początku sierpnia,,,

Pod blokiem przy Gospody 14 stoją dwa worki Green Service. Też były interwencje sąsiadów - bezskutecznie.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

powtórka z rozrywki

Tupet firmy Green powala. Dwa dni temu zniknął wreszcie worek z gruzem po moim remoncie. Dwa miesiące wydzwaniania, wysłuchiwania obietnic, ze jutro, w poniedziałek, dzis do godz 18. W akcie desperacji dzwoniłam do rzecznika praw konsumentów, straży miejskiej, spółdzielni. Sterta śmieci w worku rosła. Toster, kalesony, to jedne z wielu nietypowych "wsadów" upiększających wejście do bloku. Jeżeli firma nie jest w stanie ogarnąć wywożenia opłaconych worków, to po kiego grzyba przymuje tyle zleceń. Może Urząd Miasta zastanowiłby się nad domiarem za zaśmiecanie ulic? To takie łatwe źródełko dochodów ☺

miałem

identyczną sytuację, twierdzili że odbiór nakazała SM a worek stał n-ty raz w tym samym, dobrym miejscu. Widocznie cecha firmy GS

Wcale nie są najtansi

Zrobiłam rozeznanie i mają taką samą cenę jak np. gdyński Sanipor, który odbiera natychmiast po zgłoszeniu.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

KMD GRUZ

Polecam tą firmę, solidna, odbiór na czas , obsługa miła