Worki na gruz zniknęły po naszej interwencji

Opinie do artykułu: Worki na gruz zniknęły po naszej interwencji.

Okres wakacyjny to nie tylko okazja, do wypoczynku na plaży czy wyjazdu na wakacje, ale także idealny moment na przeprowadzenie remontu w mieszkaniu. Jednak efekty takich prac mieszkańcy czy zarządcy terenów odczuwają jeszcze, kiedy lato się skończy, a to za sprawą worków na gruz, które zalegają na osiedlach.

Trójmiasto z roku na rok przyciąga coraz więcej turystów, którzy zamiast hotelu wynajmują apartamenty. Każdy właściciel takiej kwatery wie, że im ładniejsze i czystsze ...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Moje worki czekały na odbiór od lipca... polecam konbrud, zabierają bez opóźnień
popieram tę opinię 15 nie zgadzam się z tą opinią 3

gruzzz

jest firma AGEURO,zabierają ,tak jak mówią,nie trzeba czekać...
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 6

Co ten gościu ściemnia

Każdy kto korzystał z tej firmy wie że worki potrafią leżeć i po 3 miesiące. Sprawa jest prosta musi się uzbierać tyle zgłoszeń żeby opłacalo się wysłać kontener i zapełnić go po brzegi.
popieram tę opinię 30 nie zgadzam się z tą opinią 3

przecież tych worów nikt nie stawia na trawniku przy drodze, ale zazwyczaj na trawniku bezpośrednio przy domu, który jest Twój, albo wspólny.... w większości przypadków zdiz nie ma nic do tego, bo to nie ich teren
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Moja koleżanka otworzyła mały sklepik osiedlowy i ustawiła taki potykacz od pepsi z tablica do wypisywania promocji.

Straż miejska przyjechała po 3 dniach i kontrolowała czy ma zgodę z ZDiZ na ustawienie tego i zajmowanie chodnika i czy płaci za to opłatę do kasy miasta.

Oczywiście na tym chodniku stoją samochody czy worki z gruzem ale nikt już nikogo nie nęka o płacenie do miasta.
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 0

kolo wiaty smietnikowej

Nigdy więcej GS
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 1

A czy po waszej interwencji znikną kiedyś korki?

Żyć się nie da przez te korki w Gdańsku.
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 1

Czytaj ze zrozumieniem

Opis dotyczył sytuacji brania zaluczek i późniejszego rozliczania dalszej części !!!
popieram tę opinię 22 nie zgadzam się z tą opinią 2

Za worki płaci się z góry łosiu. W momencie odbioru WORKA PUSTEGO. Po uzupełnieniu zgłaszasz odbiór pełnego i tam już się nic nie płaci...
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 13

Miałem podobnie

Wór stal przed domem na trawie, którą potem adminitrator musiał zrekultywować, bo do niczego się nie nadawała (tak długo stał....) Sąsiedzi bliżsi i dalsi nadawali do ciecia, a cieć wizytował mnie. Ja jedynie co mogłem, to dzwonić i prosić o odbiór tego ostatniego wora do firmy na "g" a jednocześnie dzwonić do administracji i mówić, że robię co mogę. Stał 2m od klatki sąsiedniej - świetne miejsce na wywóz, ale nikt nie przypuszczał, że 2 miechy tam będzie

Nigdy więcej. Lepiej zapłacić nieco drożej i mieć z głowy.
popieram tę opinię 24 nie zgadzam się z tą opinią 1

Nigdy więcej green service!!

Miałem z nimi podobny problem. Było trzeba się upominac o zabranie worka. Mam remont zrobiony i nie będę przez dłuższy czas potrzebować worków jednak nikomu tej firmy polecać nie będę wręcz przeciwnie powiem aby brali cokolwiek tylko nie green service.
popieram tę opinię 31 nie zgadzam się z tą opinią 2

Żeby zapłacił? Czytanie ze zrozumieniem!
popieram tę opinię 16 nie zgadzam się z tą opinią 13

to samo

miałam dokładnie to samo. dwa miesiące prosiłam
popieram tę opinię 22 nie zgadzam się z tą opinią 1

Praktycznie za każdym razem, gdy przyjeżdżaliśmy po worki z gruzem, klient mówił, że nie ma go w domu - kończy Maciej Skura.

To klient w domu te worki trzymał ??? Nie dziwię sie że nie mieli ochoty odebrać tych worków.
Ściema jak nic, dzwonisz podajesz adres i numer worka i reszta cię nie obchodzi, po co klient w domu.
popieram tę opinię 23 nie zgadzam się z tą opinią 13

Firma oszustów

Zgłaszałam w tym roku 2 miesiące co tydzień prośbę o zabranie worków z Brzezna za każdym razem ta sama śpiewka jutro, jutro, pojutrze.
Łaskawie przyjechali po 2 miesiącach tylko z 3 worków zabrali 2!!!! A 3 woreczek dalej wysypuje się na chodnik!
popieram tę opinię 26 nie zgadzam się z tą opinią 1

Zlewają bo kase maja z góry i jedną zdezelowaną cięzarówką nigdzie się im nie
spieszy. Dziwie się tylko dlaczego nie mają konkurencji przecież to taki dobry interes.
popieram tę opinię 81 nie zgadzam się z tą opinią 5

Nie polecam tej firmy nikomu. Mimo zgłoszeń worki stały i stały...musiałam wywieźć na własny koszt, mimo opłacenia wcześniej tej usługi u nich. Nie poczuwają się do zwrotu kosztów. Żenada.
popieram tę opinię 80 nie zgadzam się z tą opinią 5

zabrali niepełny worek

U mnie była sytuacja za zabrali niepełny worek .Nawet do nich nie dzwoniłem. Po rozmowie z nimi rzekomo straż miejska interweniowała mimo że worek stał w ustronnym nie przeszkadzającym nikomu niejscu
popieram tę opinię 33 nie zgadzam się z tą opinią 4