Worki na gruz zniknęły po naszej interwencji

Opinie do artykułu: Worki na gruz zniknęły po naszej interwencji.

Okres wakacyjny to nie tylko okazja, do wypoczynku na plaży czy wyjazdu na wakacje, ale także idealny moment na przeprowadzenie remontu w mieszkaniu. Jednak efekty takich prac mieszkańcy czy zarządcy terenów odczuwają jeszcze, kiedy lato się skończy, a to za sprawą worków na gruz, które zalegają na osiedlach.

Trójmiasto z roku na rok przyciąga coraz więcej turystów, którzy zamiast hotelu wynajmują apartamenty. Każdy właściciel takiej kwatery wie, że im ładniejsze i czystsze ...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

KMD ZGRUZ

Po
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Sa jeszcze 2 firmy w Trojmiescie
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Green Service - miałem to samo

Dokładnie tego samego doświadczyłem z ta firma. Po dwóch miesiącach zabrali spod mojego domu, kiedy zainteresowałem sprawę Strażą Miejska. Po interwencji strażników worki zostały zabrane w ciągu tygodnia. Firma GS fatalna
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Green Serwis szczerze NIE polecam

Worki zalegały przez 2 miesiace pomimo interwencji telefonicznych kazdego dnia by je odebrac. Za kazdym razem inne tłumaczenia. Dostep był do workow.

To dziwne, u mnie pod blokiem już kilka osób robiło remonty i zawsze były odbierane praktycznie zaraz po zapełnieniu. Więc nie wiem, czy to czarny PR konkurencji czy każdy pisze co mu ślina na język przyniesie...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 7

Najpierw musieliby przyjechać, żeby stwierdzić, że worek ustawiony jest nieprawidłowo ;) Sama też czekałam na wywóz ponad miesiąc, mimo wielu telefonów. Worek stał tam,gdzie powinien;)
Od czasu remontu , gdy widzę worek z logo ich firmy czuję niesmak. Pozdrawiam.

polecam

a ja polecam firmę AGEURO dostarczają worek w ciągu jednego dnia, prawda jest taka ze pieniadze też z góry ale odbiór miałam na drugi dzień po zgłoszeniu
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

To prawda bardzo rzetelna firma bardzo miły pan odbiór był w dwa dni polecam wszystkim!!!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

na ujeścisku to samo

zapraszamy na Przemyską 6, ostatni worek stoi już dwa miesiące

Zgadzam sie i rowniez polecam firme z pierwoszyna za worek placilem 120 zl a nie 160 jak w green service.zadzwonilem w poniedzialek ze worek do odbioru przyjechali dzien pozniej i placilem przy odbiorze worka proste...jedyny minus ze ciezko ich znales w internecie.Firma nazywa sie "uslugi transporotowe Zszislaw Bazan" polecam nigdy wiecej green service

Tez czekalam...

Sama mialam problem z tym, aby po remocie firma od ktorej zamowilam kontener i worek zabrala pelne. Dzownilam 3 tygodnie i bez skutku. Kiedys myslalam, ze to niechlujstwo tego co robi remont...teraz wiem, ze to firmy od workow nawalaja. Bylo mi wstyd przed sasiadami.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

A może..

po prostu ludzie nie czytają regulaminu i ustawiaja worki tak, ze pracownicy nie maja jak ich zabrac? Zeby zabrać taki worek musi byc miejsce aby tir z dźwigiem hds mógł dojechać i swobodnie to podnieść. Jeżeli tak nie jest to osoba zamawiająca worek musi go przesypac do nowych ustawionych prawidłowo. Korzystam z usług green service od dłuższego czasu i nigdy nie było problemu z odbiorem worka. Czas do 5 dni roboczych.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3

nie polecam

Robiąc remonty u ludzi po całym Trójmieście zawsze brałem od nich worek Nigdy nie odebrali na czas Nigdy!!! Trzeba dzwonić po kilka razy od jakiegoś czasu biorę e worek samolot, tam jest problem się dodzwonić ,ogólnie słabo to działa. Nie.np. w Zakopanem nie ma czegoś takiego jak worek na gruz trzeba zamawiać kontener duzy

Trzeba było dać ogłoszenie do Dziennika Bałtyckiego o treści

"Odsprzedam gruz za pół darmo. Odbiór we własnym zakresie. Tutaj podać adres..."

Taka sama sytuacja mnie spotkała

Identyczna sytuacja spotkala mnie 2 lata temu, ta sama firma kilkanascie telefonow zanim doprosilam sie o wywoz, byly nawet skargi od sasiadow i grozenie policja bo worek stal na widoku i przeszkadzal przez dobry miesiac po zakonczeniu remotu. Wstyd

Gdynia to samo

worki zabrano dopiero po interwencji telefonicznej straży miejskiej. Kontenery zabierają szybko, z workami zwlekają. Tak to jest jak mają monopol.

bez problemu

zamawialiśmy worki u Green Service kilka razy podczas remontu i nigdy nie było problemu z zabraniem worków, firma sama po interwencji admiana kontaktowała się ze mną czy już worek zabrać, bo się sąsiedzi skarżą ;) osobiście polecam
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 9

nie polecam

miaøam to samo doßwiadczenie z firmá Green Service, nie polecam
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Jagiellońska 10 M Gdańsk Przymorze - wory z gruzem stoją od kilku miesięcy

Jagiellońska 10 M Gdańsk Przymorze - wory z gruzem stoją od kilku miesięcy
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0