Worki na gruz zniknęły po naszej interwencji

Opinie do artykułu: Worki na gruz zniknęły po naszej interwencji.

Okres wakacyjny to nie tylko okazja, do wypoczynku na plaży czy wyjazdu na wakacje, ale także idealny moment na przeprowadzenie remontu w mieszkaniu. Jednak efekty takich prac mieszkańcy czy zarządcy terenów odczuwają jeszcze, kiedy lato się skończy, a to za sprawą worków na gruz, które zalegają na osiedlach.

Trójmiasto z roku na rok przyciąga coraz więcej turystów, którzy zamiast hotelu wynajmują apartamenty. Każdy właściciel takiej kwatery wie, że im ładniejsze i czystsze ...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Polecam firme z pierwoszyna za worek placisz u kierowcy jak go zabiera z reguly przyjeżdżają do 48 godzin od zgloszenia . Firma nazywa sie U.T.Z.B. worki maja o 40 zl tansze niz green serwis polecam ich uslugi.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ja czekalam na wywoz worka 3 tygodnie.

Sąsiedzi mieli do mnie pretensje,ale cóż moglam zrobić ?Omijajcie Green service szerokim lukiem.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

Kolejne dziadostwo

Na Czesława Miłosza pełne worki utrudniają wejście na patio. Tylko czekać jak któreś dziecko zrobi sobie krzywdę kawałkiem wysypujacego się muru.

Opinie są dość jednoznaczne. Fajną sobie reklamę firma robi :-) zasłużoną.

Dla tych co nie mogą się doprosić realizacji opłaconego zlecenia i zabrania wreszcie worków mam sugestię - dzwońcie do nich i piszcie, że potrzebujecie jeszcze worków - bo remont się powiększa. Ale najpierw trzeba zabrać dotychczasowe pełne bo nowych nie ma gdzie stawiać.

Jak już przyjadą, zabiorą - to możecie się odwrócić i odejść :-)
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Korzystałem z usług tej firmy i więcej nie skorzystam. Worek został dostarczony błyskawicznie (wraz z pobraniem opłaty z góry), natomiast odbiór po zgłoszeniu nastąpił około 1 miesiąc później. Pracownik firmy zbywał mnie przez telefon, mówiąc że kierowca odbierze worek w przyszłym tygodniu. Przypuszczalnie w wywiezieniu worka pomogło wielokrotne dzwonienie do firmy.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Firma green service to totalny chłam

Trzeba dzwonić po kilka-kilkanaście razy żeby łaskawie po wielu tygodniach wywieźli worek pozostawiając po sobie syf wokół bo przecież do tej pory 1/3 zawartości wyleciała z worka.

Nagrywnie rozmów

Sa aplikacje pozwalajace na nagrywanie rozmów. Bedzie jak na dłoni czy zamawiajacy dzwonil czy nie i skonczy sie sciema. Do tego fotki worka od momentu zgloszenia. Dla spiskowcow ze zdięciem gazety z datą ;)
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1

zalegał

na Krzywoustego worek tej firmy zalegał 4 miesiące

KMD z Gdyni rewelacyjna wspolpraca
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Kolejarzy

Worek od 3 miesięcy taka sama akcja jak w artykule... Amatorzy...
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0

Firma tragedia!!!!!!!

Wykonałem dziesiątki tel.zanim się doprosiłem wywozu worka.
Green Service strasznie nie rzetelna firma!!!!!!!
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 1

Green service :(

Nie polecam.
Miałem z Nimi doświadczenie i stwierdzam nierzetelność. Obietnice terminowe bez pokrycia.

Piotr.
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ja w baninie czekam juz drugi miesiac i tak czekam i czekam .... Dzwonie i czekam ...
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0

Firma Bagno

Nie polecam zdecydowanie tej kłamliwej Firmy
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 1

Mi straż miejska pomogła worek ich mają zabrać .A w straży do komendanta zgłosić a jak nie to na policję wyłudzenie .
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

nie polecam tej firmy

Z tego co widać praktyka firmy taka sama i to od lat w 2011 mieliśmy ten sam problem
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 1

Moja "ulubiona"firma

Rok temu miałam nieprzyjemne przejścia z tą firmą. Nie wiem jak było w tym wypadku,ale ja zgłaszałam kilkakrotnie konieczność wywiezienia worka, o co ,niestety nie mogłam się doprosić, a sąsiadom zaczął już przeszkadzać widok zapełnionego worka . Za każdym razem obiecywano, że zabiorą do poniedziałku,tylko nie precyzowano którego poniedziałku :) Ostetecznie zabrali worek po ok miesiącu(telefonicznie informowali,że czas sie wydłuzyl i zabiorą go do 10 dni roboczych).

Ja skutecznie się zniechęciłam do ww firmy.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

Co ty za głupoty gadasz

Na burzyńskiego na zaspie pół roku stały worki aż się wysypały na jezdnię a jak dzwoniłem to w słuchawce tak kierowca dziś podjedzie może jakieś służby powinny przyjrzeć się tej działalności
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0