Worki na gruz zniknęły po naszej interwencji

Opinie do artykułu: Worki na gruz zniknęły po naszej interwencji.

Okres wakacyjny to nie tylko okazja, do wypoczynku na plaży czy wyjazdu na wakacje, ale także idealny moment na przeprowadzenie remontu w mieszkaniu. Jednak efekty takich prac mieszkańcy czy zarządcy terenów odczuwają jeszcze, kiedy lato się skończy, a to za sprawą worków na gruz, które zalegają na osiedlach.

Trójmiasto z roku na rok przyciąga coraz więcej turystów, którzy zamiast hotelu wynajmują apartamenty. Każdy właściciel takiej kwatery wie, że im ładniejsze i czystsze ...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ta firma to żart - u nas odbierali po kilku tygodniach i dziesiątkach telefonów od zgłoszenia. Powinni nałożyć na nich jakieś kary administracyjne!
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 1

ja też wystawiłam opinię negatywną i na "trojmiescie" jej nie ma.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Ale jak by nie patrzeć dzięki temu że się nie spieszą z wywozem worków mają darmową reklamę przecież na każdym worku jest nazwa firmy i telefon.

I sami mówicie że innych firm nie znacie mimo że są a green serwis znają wszyscy ;)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

My czekaliśmy ponad miesiąc na wywóz worków tej właśnie firmy, po każdym telefonie było że już w tym tygodniu odbiorą i na tym się kończyło. Za usługę płaci się od razu więc nie śpieszą się z odbiorem:)
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

W Green Service

trzeba zamawiac odbiór pełnego worka zanim sie zamówi pusty wtedy to idzie sprawniej
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 0

A Straz Miejska na to ...

Mam to samo pod swoja posesja , dzwoniac na Straz Mijeska dowiedzialem sie ze oni nic nie moga , tylko osoba ktora zamawiala usluge , to samo dotyczy smieici wokol wspolnotowego smietnika , stare materace , TV , dywany - mam sie nie interesowac bo to dzialka prywatna ... A jednak widac ze mozna !
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

no właśnie!

w Gdańsku przy ks. Jana Majdera też stoją ich worki. Nie wiem jak długo, chyba od zawsze. Nie da się tam przejść po chodniku, bo wszystko jest zastawione workami.

mówię jak było :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

hahaha

"gróz" - lepiej kupić słownik niż worek
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Skorzystałem z ich "usług", przy wywozie śmieci z działki

W zeszłym roku przejąłem działkę na jednym z gdańskich ROD, wymagała mnóstwa pracy i sprzątania.
Zamówiłem 3 worki z Green Service, 1 na gróz i 2 na śmieci. Stały u mnie na działce ponad 9 miesięcy (!!!), w tym czasie zacząłem otrzymywać powiadomienia od zarządu ROD z prośbami o niezwłoczne usunięcie worków.
W końcu po kilkudziesięciu telefonach wykonanych do firmy Green Service, wystosowałem pismo, kopię wysłałem do zarządu ROD. W piśmie opisałem sytuację, datę zgłoszenia śmieci do wywiezienia oraz zagroziłem sądem oraz Państwową Izbą Handlową. Śmieci zniknęły w przeciągu 3 dni.
Niestety z firmą Green Service tak trzeba. Ostro za mordę, inaczej do nich nie dociera.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Green Service

Green Service bardzo nie solidna firma do której bardzo trudno się dodzwonić a jeszcze trudniej doprosić się o wywóz worka. Pieniądze za worek i wywóz biorą z góry i później nie śpieszą się z wywozem bo to dla nich darmowa reklama w dobrym miejscu.

worki

to są dziady ja czekałem 3 tygodnie .zabrać im koncesję Mirek .

Beznadziejna firma prowadzona przez cwaniaków

Worki przywożą błyskawicznie podobnie jak inkasują za nie kasę, ale potem...tragedia !!!
Nigdy mi się nie zdarzyło żeby odebrali w terminie.
Obsługa masakryczna...

Ta firma to jakaś patologia. Ja trzy razy musiałem interweniować w straży miejskiej i dopiero po takiej interwencji zabrali worki. To były trzy różne przypadki. Teraz znowu od miesiaca na chodniku stoją pełne worki, wysypuje się z nich na jezdnię i znowu to samo. (Sochaczewska we Wrzeszczu).

Miałem z nimi to samo

Wywozili worek chyba 2 miesiące. Miałem zapłacone za gruz a ludzie podrzucali śmieci. Podejrzewam że jeździ 1 wóz który odbiera i jak się zbierze więcej worków na osiedlu to dopiero przyjeżdżają

Dla nich to standard.

Ja robiłem remont wiosną 2014 i miałem od nich worki (całe szczęście tylko 2 bo większość szła do kontenera) na odbiór czekałem prawie 4 miesiące (zabrali w końcówce września). Zero reakcji na monity. Nie wiedziałem co powiedzieć sąsiadom.
Firma porażka.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 1

Ja zgłoszenie wysłałem

Ja zgłoszenie o odbiór wysłałem mailam i odebrali 5 dnia.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 1

3 miesiące czekałem

Firma Green Service ode mnie tez nie odbierała długo worka w 2015r. Pierwszy raz odbiór zgłaszałem w połowie sierpnia, a odebrali pod koniec listopada. ( w tym czasie dzwoniłem do nich około 10 razy z prośbą o wywiezienie i ciągle słyszałem tą samą śpiewkę , że już zapisują i worek zostanie odebrany w ciągu 3 dni)

Na marginesie. W tym roku zamawiałem 2 kontenery i worek w innej firmie z Gdańska. Za każdym razem odbiór był terminowy. Można? Można!
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0