Worki na gruz zniknęły po naszej interwencji

Opinie do artykułu: Worki na gruz zniknęły po naszej interwencji.

Okres wakacyjny to nie tylko okazja, do wypoczynku na plaży czy wyjazdu na wakacje, ale także idealny moment na przeprowadzenie remontu w mieszkaniu. Jednak efekty takich prac mieszkańcy czy zarządcy terenów odczuwają jeszcze, kiedy lato się skończy, a to za sprawą worków na gruz, które zalegają na osiedlach.

Trójmiasto z roku na rok przyciąga coraz więcej turystów, którzy zamiast hotelu wynajmują apartamenty. Każdy właściciel takiej kwatery wie, że im ładniejsze i czystsze ...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Green Service firma nie rzetelna.

Firma Green Service od lat nie wywiązuje sie ze swoich obowiązków. Na temat tej firmy było już już tyle negatywnych artykułów w mediach, ale ludzie nie czytają i wciąż zamawiają tę firmę.Kilka lat temu miałem podobną sytuację z tą firmą, tylko z tą różnicą, że zgłaszałem im gotowość zabrania ze trzy albo cztery razy i bez skutku. Zgłosiłem do Straży Miejskiej bo worek z gruzem zajmował mi miejsce na samochód i być może ta ich interwencja pomogła. Ludzie nie powinni tej firmy Green Service więcej zamawiać, bo są inne firmy wywozowe, z którymi nie ma żadnych problemów. Zgłaszasz gotowość zabrania worka z gruzem i po dwóch dniach nie ma śladu.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1

u mnie jakoś odebrali po 6 dniach
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

tylko pozwoleń na to nie mają :D
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

ja tam widziałem, że na parkingu mają tych ciężarówek z 20 więc nie wiem sad masz to info
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 4

W Sopocie odbiera bez problemu ZOM, a nie Green Service tak dla uściślenia

Green Service to klapa!

Z firmą Green Service miałam podopbny problem. Dają worki ale ich nie odbierają!
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 1

Ta firma robi to nagminnie...

Niech ten chłop z firmy nie ściemnia!
Identyczna sytuacja miała miejsce u mnie pod blokiem, tylko to ja już nie wytrzymałem widoku tego bajzlu. 2-3 miesiące wory pełne stały i nic. Na moją interwencje tel. próbował mi wmawiać że zleceniodawca do niego nie dzwonił że worki są pełne. Straszyć od razu strażą albo eko patrolem. Jak go postraszyłem wory zniknęły w ciągu dwóch dni.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 1

Zapraszam od 2 miesiecy po odbiór worka z Barniwecikiej w Osowie !!!!! firma porazka kiedya dzialali lepiej

Osowianin

My straszyliśmy policja za złamanie umowy i zaśmiecanie to w końcu przyjechali mam nadzieje że

omijajcie green service

Przez 2 miesiące interweniowalem codziennie o odbiór worków. Ciągle te same tłumaczenia: Ponaglamy zgłoszenie. Dopiero poprzez wystawienie negatywnej opinii w trójmiasto.pl i batalii mailowej worki zostały zabrane. Sa tak bezczelni że straszą nawet prawnikami za negatywne opinie o ich działalności! Omijać tą badziewną firmę z daleka! Zadzwońcie sobie do byle jakiej innej firmy z workami, bi szkoda nerwów na ten green badziew service
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Gratulacje!! Proponuje napisac o korkcha w wmiescie moze tez znikna!!!!

cena czy ni cuda!

wszyscy tu narzekają na firmę green service a i tak u niej zamawiają usługę. Wiecie dlaczego? Bo przy zamawianiu usługi każdy porównuje tylko cenę. To cena się liczy. Nie miejcie później pretensji bo sami wybraliście najtańszą ofertę na rynku.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 2

U mnie pełne worki Green Service zniknęły JUŻ po 2 miesiącach a to tylko dlatego,

że jak się później dowiedziałem, moi sąsiedzi atakowali ich regularnie telefonami. (jest u nas niestety wąsko na podwórku) Gdynia Wzgórze Maksymiliana. Beznadziejna firma.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

Ignorancja

Chciałem ten sam temat poruszyć, bo jestem jedną z wielu ofiar firmy Green Service. Umowa jest tak skonstruowana, że mają prawo wywieź worek w dowolnym przez siebie wybranym momencie. Kilkanaście tygodni czekałem na wywiezienie i się nie doczekałem. Zamówiłem inna firmę, która w ciągu dwóch dnii odebrała i wywiozła przy tej samej cenie. Można? Można! Kwestia uczciwego podejścia do biznesu.

od lat KMDGruz

Polecam KMDGruz od lat ja i moja rodzina korzysta !Szybko i bez-problemowo!!!!!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3

obejrzeć napisałbym na twoim miejscu

To prawda

Miałam ten sam problem z zabraniem śmieci. Zapłacone z gory i z wywiązaniem się z ustnej umowy firma ma problemy. Tłumaczenia właściciela o nieobecności gospodarzy przy odbieraniu są śmieszne. Wszystko można załatwić odpowiednia umowa, a w większoścci przypadków i tak śmieci odbierane są podczas remontu wiec raczej nie robi się on sam
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

najgorsza firma jaka znam GRYN SERFIS

zawsze coś pod górkę, a to ze nie mogli wjechać, a to ze awaria auta (jeżdżą takim zdezelowanym dziadostwem , ze w to nawet można uwierzyć) Zablokowali mi remont na miesiąc, Na szczescie jest tych firm sporo, wreszcie trafilem na taka ktora dzialala idealnie.
Z Gdanska przyjezdzali do Gdyni i zostawiali kontenery tam gdzie inni nie mogli wjechac. Zawsze na czas. i bez problemu.
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 1

To samo z tą firmą przeżyłam...

Parę lat temu robiłam remont i korzystałam z usług tej firmy.Oczywiście worek przywieżli bardzo szybko bo wiadomo kasa musiała być z góry.Pierwszy raz zabrali dość szybko, natomiast drugi i trzeci raz to było pełno nerwów.Worki stały na wjeżdzie do garażu z którego nie można było korzystać,ulica ciasna z parkowaniem aut na ulicy problem a firma leciała w kólki.Mieszkam we Wrzeszczu i widzę jak przejeżdżam,że miasto jest zawalone workami Green Service z gruzem.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

u mnie to samo - napisałem negatywną opinię z uzasadnieniem i potwierdzeniem zamówienia

to trójmiasto.pl usunęło po paru dniach. Fajnie że kryjecie swoich zleceniodawców, ale o zwykłego czytelnika też wypadałoby zadbać.