Worki na gruz zniknęły po naszej interwencji

Opinie do artykułu: Worki na gruz zniknęły po naszej interwencji.

Okres wakacyjny to nie tylko okazja, do wypoczynku na plaży czy wyjazdu na wakacje, ale także idealny moment na przeprowadzenie remontu w mieszkaniu. Jednak efekty takich prac mieszkańcy czy zarządcy terenów odczuwają jeszcze, kiedy lato się skończy, a to za sprawą worków na gruz, które zalegają na osiedlach.

Trójmiasto z roku na rok przyciąga coraz więcej turystów, którzy zamiast hotelu wynajmują apartamenty. Każdy właściciel takiej kwatery wie, że im ładniejsze i czystsze ...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

to

albo miałas fart albo jesteś zwykłym trolem
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2

ul. Kartuska 17 i Powstańców Warszawy

jeden worek już tak zarósł zielenią, ze nawet go nie widać, drugi stoi chyba już od dwóch miesięcy. Jak taka firma, może się utrzymywać na rynku ???

Worki

Mialem podobna sytuacje. Dzwonilem z trzy razy i dopiero jak powiedzialem,ze spoldzielnia sie upomina to odrazu worki zniknęły.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

ale skoro facet na błąd w nazwisku

to nie dziwi, ze ściemnia :P:P
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

kiedy ludzie się nauczą

że wysyła się pismo !!!! wystarczą dwa zdania i ma się tzw. "d*pochronik", który już nie tak łatwo jest podważyć, wysyłka pocztą z zpo i mailem, wtedy się nie wyłgają
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Green service

Z wlasnego doswiadczenia wiem ze bardzooo duzo czasu zajmuje tej firmie odbior. Zawsze upominam sie kilka razy. Ale worki dostarczaja bardzo szybko bo w ciagu nawet godziny

Też korzystałem z ich uslug...pierwszy i ostatni raz nie polecam . Fajnie że pojawił się artykuł na ich temat może wkoncu firma zniknie
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 2

Green Service

Już 2 razy korzystałam z usług firmy Green Service i nie miałam problemu z odbiorem zapełnionych worków. W umowie wyraźnie piszą trzeba podać nr klienta i w ciągu 24 godz. odbiór.
Rano zadzwoniłam poszłam po zakupy wracając a tu nie ma już worka. Polecam tę firmę
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 19

To dlaczego z nich korzystacie?

Miałem te nieprzyjemność na Osowej, początek grudnia przywieźli worek, zlitowali się w styczniu . Oczywiście po pyskówie z kims z biura. Potem już bralem inne firmy i zawsze było co do godziny. W Gdyni tego jest masa na chodnikach. Dziadostwo totalne .
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Po waszej interwencji znikają negatywne komentarze do tego artykułu jak i całego Green Service!
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 2

Stare numery

Też czekałem miesiąc zanim się zlitowali i łaskawie zabrali worek. Nigdy więcej Green Serwis
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 1

Jest teraz gdzieś w lesie.

Ostatnio posprzątali trochę w Gdyni tego :)
https://www.trojmiasto.pl/wiadomosci/Wspolnie-posprzataja-las-na-Oksywiu-n116968.html
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Beznadziejni są

U nas, na maleńkiej uliczce osiedlowej, worki stały kilka tygodni po zapełnieniu. Nikt z Green Service nie interesował się, że na małej ulicy 5 worków skutecznie uniemożliwia spacerowanie, parkowanie itd. Po moim telefonie do firmy i upomnieniu na maila (ostrzegłam, że zadzwonię na Straż Miejską i poproszę o wystawienie mandatu) - zniknęły po kilku dniach. Jakiś żart z komedii Barei - chcieli, żeby przy zgłoszeniu podawać im numery worków (inaczej nie odnajdą tych worków, bo nie wiedzą na jakiej ulicy je "ustawili"). Nie mam wpływu na firmę, którą wybiorą sąsiedzi, ale ja na pewno nie skorzystam z ich usług.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 1

czegoś nie rozumiem

sama miałam, o zgrozo!, do czynienia z tą firmą - pod artykułem, jak widać, mnóstwo niezadowolonych klientów, na mieście wszystkie zalegające worki z gruzem mają zawsze charakterystyczne logo Green Service, a w Waszym katalogu firm ostatnia opinia o nich jest sprzed 2 lat i to z oceną pięciogwiazdkową? Czy ktoś z Waszej redakcji blokuje opinie? Bo nie chce mi się wierzyć, że przez dwa lata nie znalazł się niezadowolony klient, który pofatygowałby się, żeby wystawić im obiektywną ocenę i przestrzec innych przed tą "firemką", jeżeli pod artykułem w kilkadziesiąt minut znalazło się mnóstwo takich osób!
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 1

Trojmiasto.pl samo kryje green service!

Czasem ludze kieruja sie opiniami innych znalezionymi w internecie. Na portalu trojmiasto .pl tez można wystawić opinie firmie GReen service. U mnie worki stały długo za długo, dość już miałem dzwonienia (oczywiście nikt nigdy nie dzwonił jakby się spytać Pana Skury) więc walnąłem im negatywa. Worki zniknęły 2 dni później. Jednak co ciekawe, moja negatywna opinia na portalu trojmiasto.pl nie ukazała się! A dostałem nawet maila zawiadamiającego, że się ukazała dnia tego to a tego o godzinie takiej a takiej. Dziś po lekturze tego artukułu wszedłem na opinie o green service i co? Same pozytywy i słodkości - aż do zemdlenia! Mojego negatywu nigdzie. Swoją drogą polecam obejżeć jakie opienie o tej firmie zostały przeniesione do archiwum...
popieram tę opinię 14 nie zgadzam się z tą opinią 1

Reklama

Na każdym worku jest nr tel. Darmowa reklama jak stoi. A firm oferujących tą usługę jest dużo tylko wszyscy do tego pierwszego co zaśmiecać miasto. Lepiej do kogoś co z tym gruzem coś zrobi ma kruszarkę i przemieli.
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 1

1/10

Dostarczają worki w ciągu kilku godzin.
Odbierają w ciągu kilku tygodni. Po kilku telefonach z przypomnieniem.
Nie polecam.

Gospody 5 - zglaszane 5 RAZY !!! A worek jak był tak jest !.

Nikt mi nie powie ze nie zglaszane ------ każdy telefon ma historie *** .
Wezcie wreszcie ten woreczek i trzymajcie sie zasad , jak 10 dni to 10 nie a nie jutro FUTRO .

Umowa to umowa.
(Skandal !)