Worki na gruz zniknęły po naszej interwencji

Opinie do artykułu: Worki na gruz zniknęły po naszej interwencji.

Okres wakacyjny to nie tylko okazja, do wypoczynku na plaży czy wyjazdu na wakacje, ale także idealny moment na przeprowadzenie remontu w mieszkaniu. Jednak efekty takich prac mieszkańcy czy zarządcy terenów odczuwają jeszcze, kiedy lato się skończy, a to za sprawą worków na gruz, które zalegają na osiedlach.

Trójmiasto z roku na rok przyciąga coraz więcej turystów, którzy zamiast hotelu wynajmują apartamenty. Każdy właściciel takiej kwatery wie, że im ładniejsze i czystsze ...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Worki

Taka sama sytuacja ,pieniążki to natychmiast chcą worek przywiozą szybciutko, tylko z odbiorem trzeba dzwonić ,i dzwonić i nic .
Ja też czekałam ponad miesiąc na zabranie .
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

Warnenska 14 od czterech miesięcy stoją
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

Mozna dzownic i sie upominac o odebranie tych workow a oni robia z ciebie idiote, ze bedzie odebrane itp itd. 2 tyg proszenia o zabranie i dopiero postraszenie zgloszeniem do miasta, zeby na ich koszt odebrało gruz poskutkowalo odebraniem s ten sam dzien
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 1

Czyżewskiego rowniez w workach Green service

Od ponad miesiąca słyszę że we wtorek lub do końca tyg zostaną wywiezione i niestety płacenie z góry za worek to porażka...potem pracownicy firmy mają w nosie klientow...nie polecam!!!
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 2

worki firmy prezentowane na fotce to "green" znana jest z tego że gruz miesiącami zalega od zgłoszenia wywozu

i nie ma takiej siły aby ich zmusić w rozsądnym terminie do zabrania gruzu.Dlatego zrezygnowałem z ich usług a ludziska dalej tam zamawiają usługę. KORZYSTAM Z MAŁEJ FIRMY przy drodze na Szadułki przed obwodnicą .Wywózka 1 do 2 dni od zgłoszenia bez problemu a w tej omawianej firmie i po 3 miesiące stał worek.Za to ci niesolidni pilnują aby "ich green "był na pierwszej pozycji firm wywożących gruz
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 1

dokładnie tak

... bolszewicy robili porządki
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

dokladnie

Tak ta firma jest strasznie nie slowna , worek oczywiscie przywoza w 5 minut ale zeby to odebrac to uslyszalam od kolesia ze musze czekac 10 dni od zgloszenia do nich ... 10 dni nilelo a worki dalej staly musial wielokrotnie interweniowac wrecz sie wydrzec zeby ktos raczyl przyjechac... Okropna firma beznadziejna obsluga!!!
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 1

U nas było to samo. Sąsiedzi sie wściekali na naszych robotników bo worki zalegały w złym miejscu. Dobrze ze właściciel ekipy remontowej szybko załatwił sprawę. :/ możnaby było czekać i czekać :/
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 1

Powinno się płacić przy zabieraniu worka (chociaż część) to wtedy firmie by zależało na szybszym wywiezieniu.
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 2

Green serwis z tego słynie
....
popieram tę opinię 44 nie zgadzam się z tą opinią 1

Dbanie o porządek w mieście to priorytet! Trzeba walczyć z taką firmą!
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Lg

Miałem taką samą sytuację z firmą Green serwis worek przywieźli godzinę po tel. A zabierali 3 miesiące
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 0

Klamstwo Pana kierownika

Pan kierownik klamie. Dwukrotnie zamawialem worek na gruz i dwukrotnie czekalem ponad tydzien na jego odbior. Codziennie dzwonilem do firmy, aby odebrali worek. Zdarzalo sie tak, ze kierowca juz jechal...i nie dojechal...
Zenada
popieram tę opinię 20 nie zgadzam się z tą opinią 1

gdzie ten worek

bo mam trochę gruzu do wyrzucenia a nie warto dla takiej ilości wykup całego worka
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

We Wrzeszczu na ul. Do Studzienki też stoją i nikt nie chce ich zabrać. Masakra z wyegzekwowaniem odpowiedzialności za odbiór od firm.
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 2

Wywoz

Firma masakra,kupilam od nich wotek w zeszlym roku w lipcu,byl do wywiezienia juz w sierpniu o czym poinformowalam firme.dzw ze sto razy do nich,worek stoi do dzisiaj.nie polecam tej firmy
popieram tę opinię 16 nie zgadzam się z tą opinią 2

bardzo ambitny temat

może reporter zająłby się odpowiedzią na pytanie Kiedy linia 4 wróci na starą trasę?
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 10

U mnie identyczna sytuacja. Jak powiedzialem ze wywioze na ich koszt to worki zniknely. Czekalwm miediac od zgloszenia.
popieram tę opinię 19 nie zgadzam się z tą opinią 0

Nigdy wiecej

Miałem podobna przygode z wymeniona w artykule firma.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 1