World Tour

Biura podróży

Sopot, Tadeusza Kościuszki 14

zadowolona (1) Biuro spełniło moje oczekiwania. Mimo iż nie mieszkam w Trójmieście,... irma Małgorzata Kinda - opinia (1) polecam dostosowanie oferty do klienta Małgorzata Kinda Najwyższy poziom (1) World Tour to biuro podróży z najwyższym poziomem obsługi klienta jakiego... Darek
Rzetelna firma (1) Bardzo polecam biuro, zawsze można liczyć na szczere doradztwo oraz przemiłą... Karolina K. Polecam (1) Z czystym sumieniem polecam. Dobierają ofertę do potrzeb, nie wciskają, nie... Katarzyna Kris - opinia (1) Polecam gorąco,wspaniałe wakacje. Kris Polecamy (1) Od dwóch lat korzystamy z ofert biura World Tour. Jestesmy bardzo zadowoleni... Joanna i Piotr super firma (1) dwa razy miałem przyjemność korzystania i zamierzam co najmniej trzeci... mariusz opinia (1) Bardzo profesjonalne biuro. Nie zawiodłam się nigdy.Biuro godne polecenia.... Elżbieta polecam (1) Super oferty na wyjazdy z miłą obsługą gdańszczanin Grażyna - opinia (1) Polecam, nigdy się nie zawiodłam, a jestem z Biurem od początku :-). Grażyna niezawodni (1) Polecam współpracę z biurem, pomocni, kompeteni pracownicy. Kilkukrotnie już... Iwetta Polecam gorąco ! (1) Trzy wycieczki w ostatnich kilku latach tylko z tym biurem! Oferta w pełni... Dominik ocena (1) super biuro - profesjonalnie i fachowo .............. Piotr JK - opinia (1) Najbardziej profesjonalne biuro w Trójmieście. JK Bardzo dobre biuro, polecam (2) Bardzo dobre biuro, polecam.Mila i kompetentna obsługa, bogata oferta,... Małgorzata klient (1) biuro bardzo profesjonalne. podchodzi do każdej sprawy z zaangażowaniem. pt Zawsze wracamy zadowoleni ! (1) Polecam biuro World Tour. Korzystam z wycieczek za ich posrednictwem od 12... Iwona Polecam!!! (1) Dzięki World Tour udało nam się już zwiedzić wiele zagranicznych miejsc i... Ewelina i Jacek Marta - opinia (1) Korzystamy z oferty biura cała rodzina od kilku lat. Duży wybór ofert, bardzo... Marta