Wózek MIKADO BOSTON (i City Car) *** 2 ***

zakładam nowy wątek - bo część 1 już za długo się ładuje ;) ponad 400 postów robi swoje :)

link do starego wątku http://forum.trojmiasto.pl/Wozek-MIKADO-BOSTON-t113264,1,16.html

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Wózek MIKADO BOSTON (i City Car) *** 2 ***

szelki w citu car .......chyba cos z nimi nie tak?spojrzcie,czy my glupki jestesmy czy co,Liwia juz sie nie miesci z gondoli,no i nie chce ,musze przesiasc sie do spacerówki ale porazka
image

Uploaded with ImageShack.us

dzięki :]

gdybyś chciała zobaczyć Bostona - to mieszkamy na Przymorzu ;)

a ja mam pytanko - czy któraś Mamusia jeździ na spacerki po Gdańsku (najlepiej w okolicach Oliwy) City Carem?
jeśli tak, to czy mogłabym na niego kiedyś rzucić okiem?
myślę o zakupie, ale nigdzie nie mogę go obejrzeć, w bobowózkach można tylko zamówić...
a ja chciałabym 'dotknąć i pobujać' :]

czy mozecie wkleic zdjecie jak siedzi dziecko w tej spacerowce??nie mozemy Liwi wkomponowac,moze jeszcze za mała?ma prawie 70 cm wzrostu:)ale jakos nie moge jej ulozyc i dupa.

czy któraś z Was mogłaby mnie oświecić jak się przyczepia moskitierę do spacerówki????? :P

nie ma za co ;)

dzisiaj kupiłam podusię do wózka :) i teraz wreszcie spacerówka jest ok :] gondola już spakowana stoi w piwnicy :]

AgusiaGda dziękuję bardzo za e-mail :*

ja też City Cara nie mogę udźwignąć, ale w autobusach sobie spokojnie radzimy, podobnie jak na podjazdach:) jedynie schodów się boję, bo wciągać jakoś mam stracha z małą w środku:)
generalnie ostatnio miałyśmy problem z kołem- strzeliła nam dętka- w najbliższych dniach odsyłam do Mikado ( kontakt bez problemu i naprawa w ramach gwarancji więc super) no i musiałam się przerzucić na typową spacerówkę. tak jak pisałam wyżej mamy baby design mini i choć wózek fajniutki, wygodny i lekki, mogę kilometry wjeżdżać nim po schodach, to jednak tęsknię do city cara, który choć ciężki i wygląda "gorzej". prowadził się dużo lżej, płynął wręcz, nawet z kilkoma siatami zakupów pchałam jedną ręką bez problemu:)

mieści się :) mierzyłam Go dokładnie jakieś 2 tygodnie temu(spał taki ładny wyciągnięty) i miał 74cm :) też ma już mało miejsca(na długość - zostaje kilka cm, a luźniejszy i grubszy kaptur kurtki opiera się o ściankę gondoli) ;) ale jeszcze może spokojnie spać :)

cały czas nie mogę przekonać się do spacerówki :/

Agusia twoj maly sie miesci do gondoli? Liwia ma 68 cm i juz ma tylko ciut miejsca,moze z 5 cm,takze spacerówka wita

w poprzednim wątku Bostonowym znalazłam adres mailowy do AgaCze :) agnieszka.l@op.pl proszę bardzo :)

Gabryś w większości jeździ jeszcze w gondoli :) spacerówkę mamy na działce :) jednak gondola jest fajnie duża :) (Młody ma 74cm długości)

a był ktoś w tym magazynie w Złej Wsi koło Pruszcza?
bo ja się zastanawiam czy pojechać obejrzeć i pobujać City Cara...

mój city car jest taki ciezki ze ledwo do autobusu go podrzucam i wynosze( niby nieskopodłogowe!!!!!!!!!!!!!!) ,nie ma mowy zeby podniesc go razem z Liwia jak jestem gdzies gdzie windy nie ma.tragedia normalnie,przenosimy sie na spacerówke niedlugo bo Liwia sie juz zaczyna nie miescic i moze bedzie troche lzej.

AgaCze czy zaglądasz tu jeszcze?
a może ktoś posiada adres e-mailowy do niej?

To ja jakos dobrze trafilam,bo u mnie przy rozlozeniu na plasko glowa nadal jest sporo wyzej niz pupa-nie jest to calkiem plasko. Mnie za to wkurza,ze raczka od spacerowki sie nie otwiera i,ze oparcie jak je opuszczam to tak glosno dziala-maly juz prawie spi,a potem znowu ma wielkie oczy...

Agusia, przyzwyczaisz się:) ja też na początku byłam negatywnie nastaawiona, a teraz jest już ok:) choć ten materacyk to dobra sprawa, bo ogólnie ta spacerówka jest dosyć twarda i głęboka, tylko, że to zakup na max 3-4 miesiące, bo jak już będzie dziecko większe, to pewnie się już nie sprawdzi.
a wogóle, to jak przez parę dni woziłam małą baby design, to później znów ciężko się było przywyczaić do city cara, bo estetyka wykonania to naprawdę niebo a ziemia:)
no ale nie estetyka a wygoda najważniejsza:)

u nas też główka jest poniżej pupy :/ dzisiaj Młody był cały dzień w spacerówce :P jakoś nie mogę się do niej przekonać i podchodzę jak pies do jeża ;)

zakupiłam ten materacyk ponieważ siedzisko wydaje mi się takie twarde. poza tym w naszej spacerówce, kiedy oparcie rozłożone jest na płasko to głowa dziecka jest nieco niżej od pupy i myślałam, że jak będzie materacyk to się trochę wyrówna. niestety nic to nie dało:(.
Moniko, materacyk uszyty jest na wymiar, tak że część na oparciu spacerówki sięga pod zagłówek i nie stanowi problemu przy rozkładaniu na płasko. nie trzymam wózka w mieszkaniu, więc nie wiem kiedy zrobię jakieś fotki ale postaram się jak najszybciej:). pozdrowionka!

Inne tematy z forum

Wybór auta :) (83 odpowiedzi)

Jeśli macie któreś z niżej wymienionych aut - proszę o opinię :) wszystkie auta diesel,...

Jaką piaskownicę polecacie do ogrodu? (27 odpowiedzi)

Zdecydowanie nadszedł czas tego zakupu ;) najpierw myślałam o plastikowej, zamykanej -...

RZECZOZNAWCA MAJĄTKOWY (11 odpowiedzi)

Potrzebowałabym namiary na dobrego rzeczoznawce i niedrogiego do wyceny domu z dziaka, najlepiej...