Wózek Mutsy - stelaż,gondola,spacerówka,foteli i mnóstwo dodatków, dużo zdjęć!

Temat dostępny też na forum: Sprzedam
Sprzedam wózek Mutsy Sport, z obrotowymi przedniki kołami kolor brązowy - bardzo praktyczny nie brudzący:) z dodatkami kremowymi

Cena 900zł za całość!!!
Odbiór Rumia
zapraszam na oglądanie i zakup;)

1. Stelaż
2.Gondola
3.Spacerówka
4.Fotelik
5.adaptery do mocowania fotelika na stelażu
6. Spiworek do spacerówki
7.Pościel na kołderkę i podusię do wóżka
8.Folia przeciwdeszczowa
9.Duza pakowna torba na wózek
10. Gratis parasolka do wózka ;)nie mutsy ale pasująca

Stelaż z torbą zakupową u dołu stan bdb- ,jakieś rysy są wiadomo od używania ale sprawny w 100 proc, rączka wysuwana ,3 możliwości ustawienia wysokości rączki.kawałek ten sprzodu skórzany

Gondola z materacykiem ,kapką wierzchnią ,do gondili jest również pasek który można oddatkowo wpiać gdy chcemy przenosić samą gondolę z dzidziusiem ;),możliwość zdjecia budki, - gondola używana 6 miesięcy stan bdb

Spacerówka - również możliwość zdejmowania budki,kieszonka z tyłu , 3 stopnie regulacji oparcia, spacerówka używana dłuzęj jej stan oceniam na db+ minusem jest to że ma lekko z przodu pochaczenia materiału od rzepów w sandałkach ale wg mnie nie jest to bardzo widoczne i uciążliwe ,żadnej dziury oczywiście nie ma ,
drugi minus to taki że okienko w budce jest porwane co nam też nie przeszkadzało bo i tak nie odsłanialiśmny więc i nie widać było tego - dla chętnego na zakup wózka możemy to okienko wypruć lub wstawić nowe u szewca na nasz koszt

do spacerówki mamy oryginalny ciepły śpiworek od środka ocieplany polarem, można go używać zapięty lub sam spód do siedzenia - sprawdzał się u nas rewelacyjnie

Fotelik - z dodatkową wkładką dla noworodka ,regulowane szelki oczywiście ,3 poziomy oparcia, można zrobić go cakłkowicie na leżąco, kapka wierzchnia, budka zdejmowana również jak w powyższych
Do fotelika posiadamy oryginalne adaptery na stelaż do wpięcia fotelika - sprawdzało nam się to rewelacyjnie we wszelkich wypadach na zakupy, żeby nie brać całego wózka braliśmy sam stelaż i wpinaliśmy fotelik ;)

Do tego całego zestawu dokupiliśmy wyżej wymieniony śpiworek - stan bdb, dużą pakowną torbę, w środku z przegródkami na butelki itp sdtan bdb do gondoli pościel w kolorze materiału który jest od wewnątrz wózka - stan bdb nigdy nie używane;) oraz folię przeciwdeszczową -wszystko oryginalne do wózka Mutsy

Parasolkę dodajemy gratis
Posiadamy również dwa duże kartony oryginalne od wózka,gdyby ktoś chciał wysyłkę

Gorąco polecam
Poniżej dużo zdjęć
image
image
image
image
image
image
image
image

za chwilę dalsza cześć zdjeć
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Wózek Mutsy - stelaż,gondola,spacerówka,foteli i mnóstwo dodatków, dużo zdjęć!

image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Re: Wózek Mutsy - stelaż,gondola,spacerówka,foteli i mnóstwo dodatków, dużo zdjęć!

hop cena do negocjacji

Cena rewelacyjna!!!!!!!!!
Kocha Mutsiaka i polecam!A ten ma wyjątkowo fajny kolorek.

Dziękuję za podbicie;)
no właśnie cena niska bo nie mamy wielkego mieszkania i nie ma gdzie tego wszystkiego trzymąć i jak się wzięliśmy za sprzedaż to fajnie by było żeby się szybko sprzedał;)

ja też kocham Mutsiaka;) żal mi go sprzedawać ale nie wiem czy na trzecie dziecko się jednak zdecydujemy więc sprzedajemy

napisałam na pw :)

Wklejam dodatkowe zdjęcia stelażą, pierwotne zdjęcia były roione przy najkrótszej wyokośći rączki i nie było widać otarć ,jak wysunęłam rączkę to zauważyłam dopiero że wzdłuż rączki od wsuwania i wysuwania jej na różne wysokości są obtarcia tego szkliwa

to takie ciemniejsze miejsca na zdjęciach, jednemu to bedie przeszkadzać innemu nie ale wolałam pokazać

Obniżam cenę do 830 zł przy odbiorze osobistym ;) kilka osób rezerwowało wózek ale nikt się konkretnie nie umówił więc nadal aktualne;)

image
image
image
image
image

te obtarcia na stelażu są zawsze, nie da się tego uniknąć, ja sprzedawałam w lipcu swojego mutsiaka i muszę powiedzieć, że cenę masz mega atrakcyjną jak za taki komplet

Śliczny:)

No właśnie nie oglądałam innych wózków i nie wiem na ile inni mają takie obtarcia ale dobrze wiedzieć że i u innych się to zdarza:)

Jak tu nie sprzdam to za chwilę wystawiam na allegro z troszkę wyższą ceną;)

Cena SUPER:) kolorek tez:)

kurcze ja akurat poszukuje wlasnie mutsy ale potrzebuje tylko spacerowke....a wozek fajny:))) czy wchodzi w gre sprzedaz samej spacerowki??

niestety nie ,sprzedajmey cały komplet

Nie umiem wysłać do Ciebie prywatnej wiadomości z tego forum. Muszę pogadać wieczorem z mężem - czy możecie jeszcze na naszą decyzję poczekać? ;-)

Czy juz się ze mną wcześniej kontaktowałaś?
trzeba wejść na mój profil tam gdzie widać mnie jaką zalogowaną i tam będzie "wyślij prywatną wiadomość" a jak nie podaję maila
agunia005@wp.pl

Agalu ja jestem chetna kupic od ciebie ten zestaw za 800 zł i bym w tym tyg. go odebrała jesli ci to odpowiada ?? Jestem na 100 % zdecydowana

Podaj maila, zapytam męża co myśli o tej cenie i dam ci znać;)

grubas56@wp.pl to wtedy czekam na kontakt

To co teraz? ja pisałam pierwsza ;-P
My tez chcielibyśmy się zdecydować na zakup! ;-)

Czekam na rozstrzygnięcie

Wóżek sprzedany:)

ania - tysiolka była pierwsza i dizś odebrała wózek

Inne tematy z forum

dr Włodzimierz Sieg-opinie prowadzenie ciąży (23 odpowiedzi)

Jak w temacie proszę o opinie o tym lekarzu, zmieniam ginekologa w połowie ciąży i jestem...

Urlop niani (64 odpowiedzi)

Dziewczyny, Czy płacicie pensje niani podczas urlopu? Pozdrawiam

rodzice chrzestni poszukiwani:) (48 odpowiedzi)

Zakladam osobny watek:)Jest ktos chetny?Bo stwierdzam,ze w dzisiejszych czasach bardzo trudno...