Wózek bliźniaczy

Temat dostępny też na forum: Rodzina i dziecko
Hej dziewczyny.
Pisze do Was z zapytaniem, czy nie posiadacie może jakiegoś wózka bliźniaczego na sprzedaż?
Niebawem zacznę pracę i będę z moją córą opiekowała się jeszcze jednym przesłodkim bąblem.
Generalnie chodzi o to, żeby wózeczek był tani, totalne maximum jakie możemy dać za wózek to 200 zł.

tak btw. Jak uważacie kto powinien zakupić wózek bliźniaczy? Opiekuna posiadająca dziecko, czy rodzice, którzy się zdecydowali na opiekunkę z dzieckiem? Bo tak szczerze mówiąc to dla mnie dośc spory wydatek, tym bardziej, że tam kokosów nie zarobię, a alimenty to marne 300 zł -_-
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Re: Wózek bliźniaczy

zdecydowanie ty powinnaś kupić wózek.
ile drugie dziecko ma? może wózek podwójny niepotrzebny?
Twój synek już spory, kupisz kiepski wózek, to się umęczysz bardzo (dzieci ciężkie, wózek ciężki - potrzeba supermena - wiem, co mówię, mam bliźniaki).
na plac zabaw czy króki spacer dacie radę na nóżkach. no i dochodzi "garażowanie"...
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0

Z garażowaniem nie ma problemu, mamy gdzie trzymać.
Moja Inia ma 20mc, a Olaf 1,5 roku.. Więc sie zastanawiamy nad wózeczkiem.
Jestem silna kobitka, więc myślę, że dałabym radę. Idzie zima więc ciężko będzie na nóżkach mojej Pinesce w śniegu chodzić, dlatego szukamy :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Oddam bliźniaczy wózek spacerowy
Ogłoszenie wprowadzono: 28.10.2014
Miasto: Gdańsk
Dzielnica: Ujeścisko
dane kontaktowe:

Maja
maja.kizlich@op.pl
Gdańsk
Oddam potrzebującej rodzinie używany (i już trochę nadgryziony zębem czasu) spacerowy wózek bliźniaczy firmy Maclaren. Wszystko działa i można nim jeszcze wozić dzieci, ale na pewno nadaje się do czyszczenia i już czuć pewne luzy, ale myślę, że jeszcze pojeździ. Siedziska mają pięciopunktowe pasy bezpieczeństwa, oparcie opuszcza się do pozycji leżącej. Do wózka jest dołączona folia przeciwdeszczowa (są na niej małe pęknięcia ale w miejscach gdzie nie ma to wpływu na jej działanie).
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0