Wpłatomat mBank - pytanie

Temat dostępny też na forum: Inne
Czy ktoś mółby mi wytłumaczyć gdzie wkłada się pieniądze do nowych wpłatomatów mBanku? Ostatni raz jak wpłacałam pieniądze to były inne i nie było z tym problemu ale przy nowych mam problem.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Wpłatomat mBank - pytanie

A są jakieś nowe? Gdzie? Kilka dni temu wpłacałam w tym przy Długiej i był normalny :)

Nie szybciej sie skontaktowac z mbankiem? A pozatym tez ostatnio wplacalem i bylo ok, a moze ty do bankomatu chcialas wplacic? ;)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Czy jest na tym forum ktoś kto potrafi przeczytać tekst ze zrozumieniem i odpowiedzieć na pytanie a nie pisać, że "jest normalny" albo " jest ok"?
Z góry dziękuję .

Poważnie, są nowe wpłatomaty ? A może wrzuć zdjęcie nowego bo podejrzewam, że to nie ten poniżej

image

Nie, to nie ten.
A można wiedzieć gdzie ten się znajduje?

Konkretnie ten ze zdjęcia to nie wiem ;)))

Ale taki sam na pewno znajduje się w Kwiatkowskim w Gdyni, kolejny ale wbudowany w ścianę na Starowiejskiej, a i w Gdańsku przy dworcu korzystałam z takiego.

Tu możesz sprawdzić gdzie znajduje się reszta ;) http://www.mbank.pl/o-nas/kontakt/lokalizacja/

Inne tematy z forum

Gdzie skup złomu z dobrymi cenami ? (9 odpowiedzi)

Gdzie w trójmieście znajdę skup metali kolorowych z najwyższymi cenami ? Chodzi mi o miedź ,...

Świeczki zapachowe,kadzidełka... (26 odpowiedzi)

Witajcie.Jak w temacie,gdzie znajdę ładne zestawy ze świeczkami zapachowymi lub kadzidełkami?Mogą...

Gdzie wynajem busa ? (12 odpowiedzi)

Polecicie jakąś firmę na wynajem busa ? Planujemy pojechać większą grupą do Zakopanego na kilka...