Wróżka Agnieszka

Chce się wybrać do wróżki Agnieszki w Gdyni czy lepiej zamówić na stronie http://wrozkaagnieszka.pl
osobiście można teraz do niej iść czy nie bardzo?
koleżance cos tam sie spełniło mówiła że bardzo miła osoba.
ma ktoś jakies doswiadzcenie z nią?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Wróżka Agnieszka

Ona nadal przyjmuje. Ale salon zamknięty tylko email mozna
zamowic

Re: Wróżka Agnieszka

Witam wczoraj zamòwiłam u wròżki Agnieszki wròżbe niestety do dzisiaj brak odp czy jest godna zaufania

A mam pytanie dlaczego chodzicie do wróżek? Całkowicie no offecne po prostu mnie to ciekawi :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Niektórzy chodzą do wróżek z ciekawości, niektórzy z nudów, a inni dlatego bo nie mają własnej koncepcji na życie. Zachowują się jak dzieci, które szukają kogoś kto by im powiedział co mają robić. A wystarczy tylko samemu zacząć myśleć, analizować i wyciągać wnioski.

jest godna zaufania, ja uważam ją za najlepszą wróżkę w Polsce, czasem jak kupie w niedziele to odpowiedz mam w poniedziałek z rana a zazwyczaj w ciagu godziny odpowiada
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Czy warto studiować kierunek "dietetyka"??? (9 odpowiedzi)

Witam, Czy warto studiować kierunek DIETETYKA ??? Jeśli tak,to gdzie (na jakich uczelniach...

Domowe sposoby na trądzik różowaty (4 odpowiedzi)

Od jakiegoś czasu męcze się z czerwoną twarzą, czy są jakieś metody które mogą trochę zmniejszyc...

Hiszpańska mucha (45 odpowiedzi)

Hej dziewczyny. Czy któraś z Was próbowała możę hiszpańskiej muchy? Mianowicie zastanawiam sie...