Wróżka z powołania... (13) Słyszałam dużo dobrego na temat Weroniki z Gdańska,faktycznie zna doskonale... Olga POLECAM (1) Pragne podziekowac Pani Weronice za pomoc przy rekrutacji pracownikow.... Andrej Moja wróżka:) (1) Weronika to moja sprawdzona wróżka.Przezyłam rozwód,przepowiedziała,wyszłam... Elwira
Wsparcie w biznesie (1) Dziekuje serdecznie za przepowiednie roczna dotyczaca prowadzonej... tess Wszystko naj (2) Polecam wszystkim. Fachowiec i zawodowiec w tym co robi. Atmosfera domowa. aleksander Polecam (1) na wstepie do wyboru rodzaj talii, z ktorej chcemy wrozbe. wybralam... bella Wróżka warta polecenia (1) Miły kontakt i rozmowa, potwierdzam, że część z przewidywań już zaczyna się... Dorota pozytywna energia (1) Polecam bardzo gorąco! Na początku wizyty, tylko na podstawie mojego imienia... Agnieszka kontakt mailowy? (1) Witam, czy istnieje możliwość skontaktowania się mailowo z p. Weroniką?... Kasia Zdecydowanie tak (1) Jestem pod ogromnym wrażeniem. W tej chwili mogę ocenić tylko profesjonalne... an77 Sprawdzona Dobra Wróżka (1) Do Pani Weroniki trafiłam dzięki przyjaciółce,która uczęszcza na terapię,ja z... Beata ścieżka duchowa (1) Poznając Panią Weronikę i za jej sprawą bardzo zmieniłam siebie i życie... Alinka Przyjaciółka Karmiczna:):) (1) Zawsze daje mi ogromne pokłady siły na koleje wyjazdy,gdyż pracuje za... Anna POMAGA I ZMIENIA ŻYCIE:) (1) Jestem w kontakcie z Weroniką,od dłuższego czasu.Szybko znalazła''zródło''... Halinka Doradztwo w biznesie (1) Skorzystałem za namową Przyjaciół z porad biznesowych. Otrzymałem dokładne... Irek Polecam (1) Bardzo dobrze zna temat kartomancji i numerologii. Wyniosłam dużo cennych... eliza Polecam :) (1) Byłam u Pani Weronki po raz pierwszy i powiem, że nie żałuje. Pani Weronika... Izabela Konkretnie,skutecznie (1) Korzystam z rad pani weroniki od dluzszego czasu.Do tej pory wszystko spelnia... Ala Zaczęłam nowe życie... (1) Korzystam z usług Weroniki,dzięki Jej sugestii i prognozom zakończyłam pewien... Halina polecam (1) Z całego serca polecam- wyszłam podniesiona na duchu i zycze sobie, zeby sie... Joanna