Wspaniała aura i atmosfera (1) Skorzystałam z usług Weroniki. Byłam mile zaskoczona wiedzą i ciepłem jakie... Zuza KatarzynaJ (3) Wspaniała wróżka,to o czym mówi ma sęs i trafia do człowieka.Świetnie... Kasia Niedowiarek..... (3) Jestem mile zaskoczony po spotaniu,zastanawiam sie skąd ma wiedze i wglad we... Pawlik
Jak drogowskaz (1) Na pogmatwane zycie, ktore wyglada jak kiepski film, pomoc moze tylko Wrozka... Beata Znalazłam swoją drogę... (1) Poznałam Weronikę w trakcie skomplikowanego rozwodu,wtedy dała mi już... Wiktoria Pomaga pomóc przeznaczeniu... (1) Jestem zupełnie inaczej nastawiona do życia i codziennych sytuacji od kiedy... Dorota PEŁNA OPTYMIZMU (1) BARDZO CIESZE SIĘ,ŻE MOGŁAM POZNAĆ PANIĄ WERONIKĘ,DZIEKI TAKIEJ OSOBIE JEST... ANETA Dobra Przyjaciółka (1) Weronika jest bardzo pozytywną osobą,po seansie wyniosłam dużo... ANITA Trafność przepowiedni (2) Regularnie odwiedzam Weronikę. Zawsze służy mądrą radą, a Jej analizy i... Amber Dla Wszystkich szukających dobrej RADY:):):) (1) Pani Wera znakomicie przewiduje,oraz odczytuje fakty przeszłe i... Sebastian Doskonała (1) Wie co mówi i o czym. Posiada wszechstronną wiedzę w zakresie ezoteryki.... Jowita