Wrzucił do sieci nagie zdjęcia byłej dziewczyny, zapukała do niego policja

Opinie do artykułu: Wrzucił do sieci nagie zdjęcia byłej dziewczyny, zapukała do niego policja.

Zmontował z nagich zdjęć swojej byłej dziewczyny film i bez jej zgody umieścił go na kilku portalach społecznościowych i dostępnych dla wszystkich stronach internetowych. Kobieta zgłosiła się na policję, a ta zatrzymała 24-latka.

Do komisariatu w Oliwie przyszła 19-letnia kobieta, która zgłosiła, że w internecie znajdują się filmy zmontowane z jej nagich zdjęć. Stwierdziła, że sama nie umieszczała ich w internecie i nikomu na to nie pozwoliła. Jako możliwego sprawcę wskazała ...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Nie obrażaj facetów i nieporównuj ich z takimi c*otami jak ten frajer

tylko frajer może tak postąpić.Normalny facet jak się rozstaje z kobietą to życzy jej powodzenia i znajduje sobie następną a nie mści się wiesza czy takie tam podobne numery.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

bo chciała i guano Ci do tego
pozwolenie na robienie zdjęć w negliżu nie jest równoznaczne do zgody na publikowanie tychże zdjęć w necie
czy Wy naprawdę jesteście tak głupi, że tego nie rozumiecie?
popieram tę opinię 38 nie zgadzam się z tą opinią 11

Okłady z lodu tak,

ale nie na głowę ;-)

Była 2 strony wcześniej...

ale chcesz o tym porozmawiać? w sumie dobrze trafiłeś, bo jestem po rozwodzie ;P

- nie zniszczyłam faceta po rozwodzie
- duma? jaka, kurde, duma skoro wszyscy dookoła radzili bym wniosła o rozwód z Jego winy (możesz wierzyć bądź nie: miałam naprawdę mocne argumenty za tym), ale wolałam nie rozdrapywać ran w sądzie
- dzieci nie służyły do walki, co więcej - Pan Tatuś miał w zadniej swej części i kontakty z dziećmi i współfinansowanie w postaci alimentów

nie należy wszystkich wkładać do jednego wora - jeśli trafiłeś na kobietę, która zrobiła Tobie pod górkę to nie znaczy to od razu, że wszystkie takie jesteśmy

wracając do komentarza: uważasz, że facet postąpił fair umieszczając nagie zdjęcia byłej w necie? jeśli "tak" to najprawdopodobniej i Ty jesteś do tego zdolny, a to oznacza, że również możesz być d*pkiem (ok, daleko posunięta interpretacja, ale chcę Ci uświadomić jak to działa - jeśli jesteś inteligentny to zrozumiesz)

Wy, mężczyźni, czulibyście się wyróżnieni (uogólnienie), gdyby jakaś laska wsadziła Wasze gołe zdjęcia, a kobiety (przeważnie) czują się zażenowane - naprawdę to tak trudno zrozumieć?
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 6

jak to wyeliminowaly?

otrzezwiej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Biedny chłopak

Najpierw mu mmsy wysłała sama a później pretensje
popieram tę opinię 18 nie zgadzam się z tą opinią 18

chodzi o lokalna odpowiedz na poka sowe

zwie ona sie poka gacka
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

ja wejde

wiec mowa za siebie. pisz dziewczyno