Wrzucił do sieci nagie zdjęcia byłej dziewczyny, zapukała do niego policja

Opinie do artykułu: Wrzucił do sieci nagie zdjęcia byłej dziewczyny, zapukała do niego policja.

Zmontował z nagich zdjęć swojej byłej dziewczyny film i bez jej zgody umieścił go na kilku portalach społecznościowych i dostępnych dla wszystkich stronach internetowych. Kobieta zgłosiła się na policję, a ta zatrzymała 24-latka.

Do komisariatu w Oliwie przyszła 19-letnia kobieta, która zgłosiła, że w internecie znajdują się filmy zmontowane z jej nagich zdjęć. Stwierdziła, że sama nie umieszczała ich w internecie i nikomu na to nie pozwoliła. Jako możliwego sprawcę wskazała ...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

żadna dziewczyna już nigdy

z takim typem nie wejdzie w żadne relacje intymne On jest zerem a nie facetem
popieram tę opinię 18 nie zgadzam się z tą opinią 10

Ze w innym kraju sa zamachu to u nas tez maja byc ?
popieram tę opinię 25 nie zgadzam się z tą opinią 11

Wiele osób lubi takie zdjęcia między sobą ale nie ma prawa to wypłynąć poza tych dwoje!! I nikogo nie powinno obchodzić, że właśnie "takie" zdjęcia chciała sobie zrobić!
popieram tę opinię 44 nie zgadzam się z tą opinią 13

Ja może być tyle opinii "ZA" do tego posta, cytuję "gdzie link do zdjęć?" ??!!!! Chyba sami idioci to zaznaczyli. Przecież to jest trauma dla tej dziewczyny. Kto by chciał się przekonać na własnej skórze jak to jest?!!! NIKT!!! Współczuje. Teraz faceci są nie obliczalni i mściwi! Zero godności podczas rozstania...
Wstydźcie się chłopaki!
popieram tę opinię 28 nie zgadzam się z tą opinią 74

Ona głupia i on też oboje siebie warci

Jestem z moją żoną już 12 lat i jakoś nigdy nie mieliśmy swoich zdjęć nago i nawet na to byśmy nie pozwolili żeby druga osoba coś takiego miała... jeżeli chce zobaczyć moją ukochaną nago to mam na codzień w domu i w głowie a nie na jakiś głupich zdjęciach lub filmach...
popieram tę opinię 16 nie zgadzam się z tą opinią 21

'i dobrze jej tak' A jemu jeszcze lepiej. Namotał w cudzej biografii i skomplikował własną

Teraz oberwie i w przyszłości też będzie miał pod górkę - która dziewczyna zaufa komuś takiemu, gdy się o tym dowie?
popieram tę opinię 16 nie zgadzam się z tą opinią 4

Przede wszystkim, jak byli razem to ją kochał, powiedzmy,

i to się skończyło, to czy wrzucanie takich fotek to jest też z miłości, czy z nienawiści ? Kochał i mu przeszło, teraz czas na miłość do kompa.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

Focenie się nago może i jej sprawa....

Ale pozwolić się focić chłopakowi.... Może jeszcze stosunek nagrywać? Skoro chciała się sfotografować nago to mogła to zrobić dla siebie sama. Ale pozwolić się pstryknąć komuś kto jest nikim?...
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 17

zdjęcia

Robiła na pamiątkę ze kiedyś była młoda i ładna. Za 30 lat nic z tej urody już nie będzie.
popieram tę opinię 18 nie zgadzam się z tą opinią 8

Chyba każdy czytając temat, ma ochotę zobaczyć te foty,

a tak między tym a tym, co za nimfa z tej laski, skoro się jemu rozbierała do zdjęć, bo przecie te zdjęcia nie powstały przez pstryknięcie palcem i bez jej udziału. Co drugi ma to w głowie, jak poznają się, to pierwsze co przychodzi do głowy to nagie zdjęcia przed w trakcie, albo po.
popieram tę opinię 42 nie zgadzam się z tą opinią 27

A odpowiedź

Nie mam nagich zdjęć?
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 2

A to zakazane czy jak? Ucierpiał ktoś na tym? Wolny kraj.....

a że koleś okazał się..... to już inna sprawa
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 1

Artykuł z rynsztoka
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 9

A syna to nie trzeba wychowywać?
popieram tę opinię 15 nie zgadzam się z tą opinią 1

Można też zrobić nagie zdjęcia bez zgody z ukrycia? Tego pusta głowa nie jest w stanie przewidzieć?
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 12

Celnie w punkt.

Wypominają dziewczynie nagie zdjęcia, a sami na co dzień zachowują się jak zwierzęta.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0

Jakiś link do fotek?
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 7

Ale masz sprany mózg. Nie ma godności bo sobie nagie zdjęcie zrobiła. Ty za to masz godność jak zasuwasz na kasie 12 godzin w biedronce...
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 7

A czemu miała nie robić? Bo Ty tak każesz? Bo nie wypada? A co wypada? W Polsce nie wypada, a w innym kraju będzie wypadać...
popieram tę opinię 26 nie zgadzam się z tą opinią 47