Jestem pod wielkim wrażeniem z obsługi Waszej Firmy. Mam 63 lata, wiele widziałem, lecz tak profesjonalnie i sympatycznie nie byłem nigdy obsłużony. W dniu 14 lipca zamawiałem kuchnie na wymiar. Już wtedy zauważyłem profesjonalność w poradach, propozycjach w projektowaniu kuchni przez p. Łukasza Drachusza. W pewnym momencie miałem wielki problem z terminowym zakończeniem remontu w mieszkaniu - dzięki p. Kierownikowi z Gdańska moja kuchnia mogła poczekać na montaż. Bardzo dziękuję za zwłokę. W obecnej chwili mam już kuchnię w domu. Nie spodziewałem się, że projekt p. Łukasza w naturze będzie jeszcze ładniejszy i funkcjonalniejszy. Do tego miałem wspaniałą ekipę monterów p. Seweryna J. i p. Krzysztofa. Montaż przebiegał fachowo, czysto i bez usterek. Muszę również wspomnieć o tym, że p.Łukasz Drachusz był zainteresowany montażem i w swoim wolnym czasie nadzorował go. Dziś mogę z czystym sercem podziękować wszystkim pracownikom i obiecuję, że będę Waszą Firmę polecał znajomym. Serdecznie dziękuję !!!