Wspaniała obsługa, doskonałe zabiegi, świetne efekty

Jestem klientką OTC od roku. Moje wrażenia są bardzo pozytywne.
Miałam okazję korzystać chyba ze wszystkich zabiegów.
Polecam szczególnie JetM, złotą maskę UMO GFT i UMO Spa. Absolutna rewelacja.
Nie dość że zaraz po zabiegach twarz jest w idealnym stanie, to po kilku miesiącach można pozbyć się zmarszczek na dobre. Teraz już nie chodzę do dawnej kosmetyczki, płacę nieco więcej, ale efekty o 1000% lepsze.
Depilacja jest OK, nie boli i dała efekty po 5-6 powtórzeniach. Testowałam też fale radiowe. Ciepłe i przyjemne. Salon godny polecenia, czysty, miły, profesjonalny. Ceny umiarkowane, jak na zabiegi z górnej półki (dobre promocje). Byłam w kilku innych salonach w Gdyni i Sopocie, wiec mam porównanie. Jak dla mnie ,rewelacja.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Odpowiedź obiektu:

Dziękujemy,
miło nam, że docenia Pani nasze, na prawdę unikalne, zabiegi JetM i UMO.
Jeśli chodzi o IPL iPULSE, w odróżnieniu od większości urządzeń, które spotkać można na rynku, jest to konstrukcja brytyjska, o unikalnej technologii tzw. wiązki prostokątnej. Dzięki temu możemy znacznie obniżyć emisję energii, co jest bardzo bezpieczne dla klienta. Jednocześnie żywotność lampy jest ograniczona do max 10,000 impulsów w odróżnieniu do innych IPLi gdzie sięga ona nawet 250,000 !, co w naszym wypadku zawsze gwarantuje pewne i bezpieczne parametry zabiegu.
Dzięki w/w nasze zabiegi IPL, choć nie najtańsze, są za to absolutnie bezpieczne i efektywne.
Jeszcze raz dziękujemy za ciepłe słowa.
Zapraszamy.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Maszyny IPL

Zgadzam się w 100%
Trzeba bardzo starannie wybrać salon w którym się robi zabiegi.
Trzeba pytać o lampy i o zaświadczenia, bo mozna sobie zaszkodzić.
Firma która ma dobrą maszynę nie ma czego ukrywać i zawsze poda jaka jest ilość strzałów na lampie, gdzie maszyna jest produkowana i jakie ma zaświadczenia. Teraz już jak mi nie chcą tego podać to rezygnuję.
Przy okazji mam do Pani pytanie, czy ten angielski ipl boli i jaki jest prawdziwy efekt na pachy po 5 depilacja ?
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Maszyny IPL

ma Pani racje, bardzo dużo "tanich" salonow ma wszystko z chin.
A z chińskim sprzetem wiadomo :)
Nie wpadlam na to zeby pytac na ile jest lampa, a to ma chyba ważne znaczenie. No bo jak jedni moga miec na 10 tys a inni na 250 ? Przeciez im bardziej zuzyta tym gorsze efekty. Logiczne.
Ta depilacja na ktorej bylam, po 5 wizytach prawie 100 procent włosków zmiknelo. A mam dosyć jasne. Wvzesniej bylam w 2 salonach ktore sie mocno reklamuja i efekt byl o polowe gorszy. Poza tym tego pulse prawie sie nie czuje (jak lekkie ukllucie moze), to jest znacznie lepiej niż tam gdzie bylam wczesniej. Moge spokojnie polecic.

Re: Maszyny IPL

Witam,
cieszę się, że zwróciły Panie uwagę na kwestię jakości sprzętu :)
Istotnie macie Panie rację. To czy lampa (w naszym wypadku podwójna) ma "żywotność" określoną na 10 czy 250 tyś impulsów, ma zasadnicze znaczenie. Chińscy producenci oferują IPL'e z "żywotnością" lamp nawet do 500 tyś :). Pytanie tylko co emituje takie urządzenie ??? Tego nie wie nikt :) dlatego większość tych maszyn oferuje bardzo silne dawki energii do 60 czy nawet 80 J/cm a to może być niebezpieczne.
Stosowany przez nas iPULSE jest zaprojektowany przez brytyjską firmę Cyden Energist i produkowany w Europie i USA przez Bang & Olufsen i Panasonic'a, jako jeden z nielicznych posiada medyczny certyfikat CE i amerykański FDA, co niestety wpływa na to że jego koszt , który kilkunastokrotnie przewyższa ceny chińskich IPL+ RF.

Re: Wspaniała obsługa, doskonałe zabiegi, świetne efekty

potwierdzam, zabiegi super! Jetm to rewelacja.
Ceny do zniezienia. Mimo że jest kolejka (trzeba rezerwować 2 tyg przed) warto.