Wspaniała opieka.

Moja córka uczęszcza do Kolorowego Gmiazdka przy ul. Syriusza i muszę powiedzieć, że od początku jestem bardzo zadowolona. Jego niewątpliwe plusy to wykwalifikowana , miła i troskliwa kadra, bardzo dobre warunki i naprawdę świetnie, zdrowo i różnorodnie przyrządzone posiłki. Pani Beata Stenka - właścicielka przedszkola jest bardzo miła, pomocna i widać, że bardzo się angażuje w pracę. Moja córka uwielbia swoje panie, a mój mąż jak patrzy codziennie rano na jadłospis na cały dzień to marzy o powrocie do przedszkola:) Jesteśmy bardzo zadowoleni i drugą córkę planujemy również zapisać do Kolorowego Gniazdka.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 12

Re: beznadzieja

Przedszkole jest brudne i śmierdzi, a p. właścicielka - brak komentarza - bryndza :((
popieram tę opinię 13 nie zgadzam się z tą opinią 0

Po raz kolejny kadra odchodzi z Kolorowego G. To świadczy o beznadziejności tej placówki.
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 0

Niestety przedszkole Kolorowe Gniazdko nie należy do prestiżowych - kadra odchodzi lub panie zachodzą w ciążę. Nic dziwnego skoro właścicielka jest prostą kobietą po podstawówce. Straszne. Dobrze, że mój syn chodził tam tylko parę miesięcy.
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 0