Wspaniała uroczystość
Ceremonia zaślubin to w życiu przyszłej Panny i Pana Młodych ogromne wydarzenie, przysparzające wielu emocji i nieprzespanych nocy. Aby max'ymalnie uprościć sobie ten dzień należy wybierać miejsca i ludzi którzy dokładnie znają się na rzeczy i będą potrafili profesjonalnie doradzić i pomóc. Dlatego godnym polecenia miejscem do zorganizowania takiej uroczystości jest bez wątpienia MAGNAT. Zaczynając od Pana Radka managera, przez kuchnię, obsługę sali i obsługę obiektu, wszystkim Państwu serdecznie dziękuję i bez wahania wystawiam jak najlepszą opinie!
- JEDZENIE - przepyszne
- OBSŁUGA - życzliwa, kompetentna i co najważniejsze, niezauważalna - nie przeszkadzająca gościom!
- OBIEKT - bardzo ładny, choć ja włożyłam dużo pracy w udekorowanie sali diamentowej. ( swoje wazony i świeczniki )
- KIEROWNICTWO - przygotowane i rzetelne, polecam jednak bardzo dokładne ustalenie i omówienie wszystkich szczegółów przed tym Wielkim Dniem.
- POPRAWINY - idealne i przygotowane dla specjalnie dla gości, a nie po to aby wykorzystać zasobną kieszeń organizatorów.
- CENY - mogłyby być niższe :)
- DEKORACJE - sala jest prześliczna, jednak Magnat jako sala nie zbyt dużego wyboru wazonów czy świeczników.
- JEDZENIE - przepyszne
- OBSŁUGA - życzliwa, kompetentna i co najważniejsze, niezauważalna - nie przeszkadzająca gościom!
- OBIEKT - bardzo ładny, choć ja włożyłam dużo pracy w udekorowanie sali diamentowej. ( swoje wazony i świeczniki )
- KIEROWNICTWO - przygotowane i rzetelne, polecam jednak bardzo dokładne ustalenie i omówienie wszystkich szczegółów przed tym Wielkim Dniem.
- POPRAWINY - idealne i przygotowane dla specjalnie dla gości, a nie po to aby wykorzystać zasobną kieszeń organizatorów.
- CENY - mogłyby być niższe :)
- DEKORACJE - sala jest prześliczna, jednak Magnat jako sala nie zbyt dużego wyboru wazonów czy świeczników.