Moja córeczka Patrycja chodziła do tego przedszkola przez cztery lata. Obecnie jest już w szkole podstawowej (II klasa), ale zawsze wspomina panie nauczycielki: Panią Edytkę, Martę, Honoratkę ,Mirellę no i oczywiście Panią Zosię- kochaną przez wszystkie dzieci oraz przesympatyczną Panią Dyrektor. Wszystkie Panie w tym przedszkolu są bardzo miłe, ciepłe,a atmosfera jest wprost rodzinna. Moja córeczka bardzo chętnie do niego chodziła. Widziałam postępy w rozwoju i nauce. Bardzo szybko nauczyła się samodzielności, a dzieki częstym występom na różnych akademiach i uroczystościach przestała wstydzić się obcych osób. Intensywna nauka,wiedza przekazywana w formie zabawy, dała szybkie rezultaty w szkole. Moje dziecko nie mialo poblemów z czytaniem i pisaniem. W przedszkolu Panie dużo czasu poświęcają również na rozwój wyobrażni dziecka. Pomimo, że budynek może nie robi oszałamiającego wrażenia, to atmosfera w środku jest godna polecenia. Zawsze z sentymentem wspominam przepiękne występy zorganizowane z okazji np.: Dnia Mamy i Taty, Swiąt Bożego Narodzenia. Mogę polecić to przedszkole wszystkim mamom-oddajecie swoje pociechy w dobre ręce.