Wspólne bieganie - Gdynia :)

Temat dostępny też na forum: Sport
Szukam osoby chętnej do wspólnego trenowania :)

Mieszkam w okolicach Chyloni. Jestem początkująca, biegałam jedynie w wakacje po 30min co 2-gi dzień, niestety potem jakoś zaprzestałam treningów, ale chętnie bym do tego wróciła, nawet pomimo niskich, jesiennych temperatur :)

Chętnie też wybiorę się na basen, czy na przejażdżkę rowerem.
Co do szczegółów zawsze można się dogadać :)

Dla zainteresowanych podaję e-mail: mb.grusia@gmail.com
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Wspólne bieganie - Gdynia :)

też szukam partnera do biegania, lub tenisa jednak mieszkam kawałek od Chyloni, niestety...
Samemu nigdy nie ma się motywacji.
Jaki wiek, jeśli można wiedzieć?

No właśnie, tym bardziej gdy taka pogoda za oknem.
21 a ty? Z jakiej dzielnicy jesteś?

obłuże, również 21 ;)

Długo już biegasz czy dopiero zaczynasz? :)

Kiedyś biegałem codziennie, bardzo dużo, nawet po 30 km brałem na raz. Raz wiozłem udział w półmaratonie - wygrałem medal! ...kit, że taki medal dostawał każdy uczestnik półmaratonu...ale wygrałem :D
Od kiedy zacząłem naukę do matury i nie miałem już czasu na cokolwiek, zarzuciłem również bieganie... i tak już 3 rok mija, a biegać jeszcze nie zacząłem... może przez całe wakacje zrobiłem 10 dystansów po nędzne 2-3 km...wstyd się przyznać, ale nawet z takimi dystansami maiłem problem...
W ostatnim tygodniu jeżdżąc autobusami natknąłem się na plakaty 11 listopada - bieg nie podległości. Myślę sobie "Poćwiczę, wrócę do dawnej formy, wezmę udział!"... a gdzie tam... zero jakiejkolwiek motywacji 0_o

Kurczę, robi wrażenie to 30 km...
Chyba też widziałam ten plakat i nawet myślałam coś o tym, ale mam to samo, zero motywacji. Tak samo z pływanie, chciałam kupić karnet bo mam blisko na basen, ale jakoś nie mogę tam trafić...
Może chciałbyś popisać mailowo zamiast tutaj na forum? :)

wysłałem Ci maila na adres który podałaś w pierwszym poście ;)

podbijam temat,

Chciałabym zacząć biegać, najlepiej z kimś bo to dużo łatwiej. Jestem studentką, także w gre wchodzą popołudnia w Gdyni Chyloni/Cisowej.
Jestem początkująca, także miłoby było biegać z kimś wyrozumiałym :)
Pozdrawiam

Trenuję już od pewnego czasu, ale jestem wyrozumiały, więc myślę, że moglibyśmy spróbować wspólnego biegania:). Mieszkam na Działkach Leśnych i zwykle biegam po okolicznych lasach lub Bulwarze. Jeżeli jesteś zainteresowana, to możesz napisać na maila: arniskorupski@wp.pl i dogralibyśmy szczegóły.
Pozdrawiam

A ja mieszkam zaraz przy morskiej i często widze tutaj biegających ;)
Może do nich się dołączysz ? jeśli nie biegi to spacery z kijkami..

Nie przyjmuję argumentu, że o tej porze o której byś chciała nikogo nie ma.. Ostatnio gdy się przebudziłam i wyjrzałam za okno, widziałam młodą kobietę biegającą około 1 !

Ja w sumie czekam na troszkę cieplejsze temperatury, kaskę na odpowiednie buty i może wtedy ruszę.. chwilowo korzystam z zasobów treningów domowych na youtube ;)

Zumba, boks, jump, stretch, ogólny fitness + godzinny spacerek od czasu do czasu, czy jeśli musze gdzieś iść a mam czas to rezygnuję z autobusów ;)

Pozdrawiam i mam nadzieję, że niedługo i Ciebie ujrzę przez okno (;

To i ja pobiegam, Chylonia, wolny cały dzień, średnio początkująca, 24 lata-kobita :)

mail: anitka11@vp.pl

Kurczę, dawno tu nie zaglądałam i jestem miło zaskoczona :) Ja z nadejściem wiosny czuję potrzebę wyciągnięcia dresu i ruszenia pełną parą :)

Visca twoje działania aż onieśmielają, zazdroszczę ci tego pędu do działania. Myślę, że niedługo już możesz wypatrywać kolejnej biegającej ;) Jak kiedyś będziesz miała ochotę na godzinny spacer, czy inną formę aktywnego spędzenia czasu, chętnie bym się wybrała :)

Ludzie, zgrajmy sie i wioooo ;)

To co kiedy i gdzie biegamy?:) kobieta l. 23
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ja biegam, i mogę z kimś ; > aczklowiek jestem z Rumi ; >

Pogoda niestety nie dopisuje, ale jak tylko stopnieje trochę śniegu i temperatura skoczy o dosłownie parę stopni to wyciągam adidasy i śmigamy :)

Zima nie zimna pupkę trzeba ruszać, ; ) ja jestem z tych ciepło-krwistych wiec daje rade; ) Pozdrawiam.

PS. za 8 dni ma juz byc ciepło i bez sniegu, zacznijcie sie rozgrzewac :))

drogie panie, strasznie ciezko wam to idzie;) to trzeba biegac, ruszac sie a jak zimno to chociaz wyjsc z domu na krotki trening:)
mimo wszystko trzymam za was kciuki;)

Cześć, podbijam wątek- fajnie byłoby stworzyć grupę wspólnie motywujących się ludzi-bieganie, basen, rower w zależności od pogody i nastroju:) Student 24 lata, mieszkam w centrum Gdyni. -kubor@o2.pl

Ja bardzo chętnie wybiorę się na rower bo ostatnio nie mam z kim jeździć, a samemu już nudno ciągle tą samą trasą :)

Inne tematy z forum

Jak nauczyć się prowadzić sklep internetowy (10 odpowiedzi)

Jestem tutaj nowa, także bardzo proszę o wyrozumiałość Pomagam tacie rozkręcić jego biznes...

WAKACJE (49 odpowiedzi)

Troche to temat z gola odmienny niz panujace tu obyczaje, ale jak podsumowywujecie te wakacje ???...