Wspólne spacery miłośników Buldogów francuskich

Temat dostępny też na forum: Pogodne
Poszukuję chętnej osoby , do wspólnych spotkań buldożków;) Mój buldożek ma rok i siedem miesięcy i jest bardzo towarzyski , przeprowadziliśmy się tu jakiś czas temu i nie ma tu żadnego ,,kolegi" , ,,koleżanki" do wspólnych zabaw . Może jest ktoś na osiedlu który ma ochotę się przyłączyć?:) Jesteśmy z Pogodnego . Pozdrawiam .
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Wspólne spacery miłośników Buldogów francuskich

Cześć, jak się wabi twój BF?

Luis , ty masz suczkę czy psa?

ostatnio slyszalem bardzo fajne okreslenie na buldogi francuskie - zart kynologiczny :)
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

żartem można nazwać co poniektórych ludzi ;] pytałam o spacer piesków a nie wyrażanie opinii na temat danej rasy !
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Witam mamy roczną suczkę Buldoga francuskiego. Zapraszamy na spacery sobota, niedziela. Wyruszamy zawsze z Orłowa w kierunku Sopotu około godz. 12 w południe. Chętnych z Buldożkami i Mopsami zapraszamy. 114marek@wp.pl
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Feromony na pierwszej randce (52 odpowiedzi)

Poznałem jakiś czas temu sympatyczną dziewczyne, na której bardzo mi zalezy oraz umówiliśmy się...

Naturystycznie (7 odpowiedzi)

Witam wszystkich szczególnie kobiety. Od dłuższego już czasu nurtuje mnie jedno pytanie,...

Żona zdradza męża - jak się w tym odnaleźć by nie zwariować? (14 odpowiedzi)

Hej, Przyznam szczerze, że zdrada żony jest dla mnie olbrzymią traumą, ponieważ wierzyłem w...