Wstyd

Temat dostępny też na forum: Wstyd
Opinie do filmu: Wstyd.

Przeczytaj o filmie.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

w Neptunie!

Muszę to obejrzeć w Neptunie, po prostu muszę!!! Kiedy premiera?
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 1

zwiastun się nie wyświetla

Pewnie tylko dla eksplorera czy windy
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

zwiastun się wyświetla

Na Firefoxie pod Linuxem
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Strata czasu i pieniędzy!
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 4

.

Film pokazuje ludzką wrażliwość, słabości, problemy, uzależnienia. Fakt faktem może być odbierany momentami za dość powolny, mnie osobiście te chwile skłaniały do refleksji aby wczuć się w problemy bohaterów. Polecam
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 4

Polecam

Słodkie(wrrrr) dziewusie z kubłami kukurydzy , dajcie sobie spokój z tym filmem.
To nie dla was.
Świetne aktorstwo,niezwykle poruszająca historia.
Polecam.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 6

beznadzieja!
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 10

Polecam! Bardzo dobry!
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 3

Dobre, mocne kino

Podzielam opinie, że to bardzo dobre kino. Film może być trudny w odbiorze dla części widzów nastawiających się na lekkie kino, z pewnością to nie ta półka. Dawno nie byłem tak poruszony filmem. Polecam koneserom dobrego kina
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 6

Hmm..

Dobry,mocny i (ero.) film..Film z serii wsztrzasnie ciE ;) PS. Wydaje mi sie,że film dla osób (mających dowód os.)
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 3

Dla meżczyzn i dla kobiet

Bardz dobry film. Życie, dramat, życie przez internet i coraz częsciej spotykane uzależnienie. Można szukać wspólnego mianownika ze " Sponsoringiem". Trzeba zobaczyć. 10/10.
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 4

Re: Wstyd

Wstyd ,że to obejrzałem. Kiepski film.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 12

Rekomendacja??????

Wielkie rozczarowanie! Nie wiem, o co chodzi. Ze puste zycie ludka z korporacji, ze brak powiazan miedzyludzkich, ze brak uczuc, ze wszechobecny sex? Ten film jest pusty i zimny. Pozostawil mnie kompletnie obojetna wobec glownego bohatera i jego problemow. Ani ziebi mnie jego problem ani grzeje. To chyba nie jest dobra rekomendacja dla filmu.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 10

dla tych, którzy cenią odważne, inteligentne, emocjonalne kino.. dla wrażliwców. "nie" dla komercyjnego odbiorcy.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

kupa jakich malo

mialki fil o niczym, o zepsuciu, pustocie i bezmyslnosci - nie wnoszacy nic do zycia odbiorcy, zmarnowany czas i pieniadze
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 3

po prostu nudny

poszedłem z koleżanką, więc nie ja wybierałem film. a niestety obraz raczej średni. nie bardzo rozumiem, o co w nim chodziło. przedstawione życie normalnego człowieka około 35 lat, singla, o lekkich zapędach na seksoholika. to wszystko - nic więcej ciekawego tam nie było.

może są osoby, w których ta historia wywarła jakąś formę szoku. ja nie widziałem tam nic nienormalnego - człowiek żyje swoim życiem, nikomu nie przeszkadza, nie robi problemów. a czy sam ma problem? wg niego nie, więc o co chodzi? bo żyje niezgodnie z normami obyczajowymi? no cóż - moralność w dzisiejszych czasach nie jest jednym absolutem, a jeśli ktoś się z tym nie zgadza, to przeczy faktom.

a jeśli chodzi o sceny erotyczne... to ich praktycznie nie ma :) proponuję lepiej obejrzeć Ostatnie tango w Paryżu ;)
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 3

m

film po prostu fantastyczny, świetna historia, świetna muzyka, świetny obraz...polecam
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 6

wstyd..

.. się przyznac że się było na tym filmie.Straszne g*wno, nuda, brak treści i jakiegokolwiek przesłania. Ludzie którzy pisali o artyźmie, emocjach i tego typu gónolotnie brzmiących sformułowaniach powinni iść do lekarza. Nie wiem za co oni te globy chcieli przyznawać.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 18

nudny

popieram poprzednią opinię, że wstyd było oglądać! Film o niczym, no może o samotności i pustce - nie wnoszący nic do zycia odbiorcy, zmarnowany czas i pieniadze.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 21

wstyd

tragiczny film .......
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 9

świetna gra aktorska!! bdb film!! polecam!!
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum

Pomoc domowa (4 odpowiedzi)

Opinie do filmu: Pomoc domowa . Przeczytaj o filmie.

Predator: Strefa zagrożenia (3 odpowiedzi)

Opinie do filmu: Predator: Strefa zagrożenia . Przeczytaj o filmie.

Uciekinier (3 odpowiedzi)

Opinie do filmu: Uciekinier . Przeczytaj o filmie.