Na początku chciałem zaznaczyć, że radziłbym zignorować moje oceny dot. oferty i opłat.
Przyszedłem tutaj by ocenić placówkę, a nie sam bank (placówki nie tworzą własnych ofert).

Nie podoba mi się wyposażenie oddziału. Podłoga czysta, ale na ścianach stanowisk było coś naklejone i nadal widać ten klej. Na tych ścianach są też naklejone powiadomienia, że w banku jest sejf z zegarem czasowym i niestety kanty owych powiadomień się odkleiły lub zostały częściowo zdrapane - wygląda to wg mnie ciut niechlujnie. Niektóre ściany są brudne.
Informacje na niektórych arkuszach są napisane ręcznie. Wygląda to trochę nieprofesjonalnie.
Ostatnią wadą są drukarki. Zdaję sobie sprawę, że świetnie nadają się do pracy i lepsze drukarki nie są potrzebne, ale nowoczesność robi jednak wrażenie i myślę, że warto by zainwestować w image. Myślę, że bank byłoby na to stać.
Na koniec dodam, że wiadomo że ludzie korzystają z banku, który da im najwięcej. Jednak osobiście poważnie bym rozważył bank przynoszący nieco mniejszy zysk, gdyby zrobił na mnie wrażenie swoją nowoczesnością.

Z zalet, na środku pomieszczenia jest fajna makieta jakiegoś osiedla, na którą można się popatrzeć podczas czekania w kolejce.