Wuer Dog

Szkolenia psów

Gdańsk, Kazimierza Leskiego

Dominik - ocena (1) Polecam Pana Wojtka, jestem bardzo zadowolony z efektów. Widać pełen... Dominik Dominika - ocena (1) Bardzo polecam! Profesjonalne podejście, pomocne rady, a co najważniejsze... Dominika Baśka - ocena (1) Super przedszkole dla piesków. Mała grupa, efekty widać praktycznie po... Baśka
Elcia - ocena (1) Profesjonalizm! Pan Wojciech mega stateczny i zaangażowany. Widać, że pieski... Elcia Anka - ocena (1) Mój wycofany pies ze schroniska stał się odważniejszy, nie boi się już jak... Anka Agnieszka - ocena (1) WueR dog polecam z całego serca a nasza Dori przybija psią łapkę pan Wojtek... Agnieszka Paweł - ocena (1) Profesjonalne podejście do psiaków, przemiła atmosfera, polecam serdecznie Paweł Alicja - ocena (1) Nasz Maksio właśnie skończył cykl spotkań w ramach psiego przedszkola i... Alicja Sebastia - ocena (1) Po zajęciach u Pana Wojtka nasza suczka już wie jak być grzecznym pieskiem.... Sebastia Tadeusz - ocena (1) Rady i pomysły pana Wojtka na problemy z naszą Bezą przynoszą oczekiwane... Tadeusz Julia - ocena (1) Polecam ! Pan Wojtek zna się na rzeczy, szczegółowo wyjaśnił na czym polega... Julia Ewa - ocena (1) Polecam, naprawdę warto ! Super podejście do psiaków i ich opiekunów. Ewa Greg - ocena (1) Polecam konsultację w domu. Bardzo pomocne uwagi. Greg Dagmara - ocena (1) Nasze piesek po terapii zmienił się na lepsze. Polecam każdemu, kto ma... Dagmara Jacek - ocena (1) Duża wiedza przekazana w łatwy sposób. polecam Jacek Beata - ocena (1) 6 gwiazdek to zdecydowanie za mało na ocenę. Dałabym więcej gdyby się dało.... Beata Tomasz - ocena (1) Polecam. Pan Wojtek zna sie na pracy Tomasz Maciek - ocena (1) Gorąco polecam!!! Maciek Iza - ocena (1) Polecam. Sonia szybko przestała ciągnąć na smyczy- z tym problemem się... Iza Kasia - ocena (1) Trafiłam z polecenia na kurs do pana Wojtka, pies robi szybko postępy. Polecam. Kasia